These are chat archives for highfidelity/hifi

2nd
Dec 2015
Enrico Speranza
@Vytek
Dec 02 2015 10:40
Hi to all!
There is a problem with my interface on windows 8.1

The thread 0x1bac has exited with code 0 (0x0).
The thread 0xde8 has exited with code 0 (0x0).
[12/02 11:05:44] [DEBUG] Waiting for inital public socket from STUN. Will not send domain-server check in.
Unhandled exception at 0x76E60309 in interface.exe: 0xC0000005: Access violation executing location 0x00000000.

The thread 0x798 has exited with code 0 (0x0).
[12/02 11:38:37] [DEBUG] Failed to lookup public address via STUN server at stun.highfidelity.io:3478.
[12/02 11:38:37] [DEBUG] LimitedNodeList public socket will be set with local port and null QHostAddress.
The thread 0x198c has exited with code 0 (0x0).
First-chance exception at 0x00000000 in interface.exe: 0xC0000005: Access violation executing location 0x00000000.
Unhandled exception at 0x76E60309 in interface.exe: 0xC0000005: Access violation executing location 0x00000000.

Some one can help me to understand? Thank you...
Richardus
@Richardus
Dec 02 2015 21:54
Something bad, avatars are dissapearing when the are short distance away.
It looks around 5 meters when people dissapear.
Anthony Thibault
@hyperlogic
Dec 02 2015 23:04
It's a feature
It's culling avatars when your frame rate drops below a specific frame rate.
It's not fully working tho. there's a fix in progress to try to make it better behaved.
highfidelity/hifi#6525
Richardus
@Richardus
Dec 02 2015 23:35
@hyperlogic, yes chris told. it's for sure not working very good. because my framerate drops rarly under 62fps. already have limitted the framerate at 60fps because 100fps on my desktop gives a less smooth movement. But it still use the LOD to quick now.