These are chat archives for inbilla/CMake

17th
Sep 2015
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 07:27
Hmmm, the 'SimpleInstall' test will be difficult to fix I guess
there is a post-build step that runs '/cmake.exe --build . --target install --config Debug'
but this starts Fastbuild
so when fastbuild execs the post-build step, it tries to spawn a new fastbuild instance in the same folder
and fastbuild doe not like that
FBuild: Error: Another instance of FASTBuild is already running in 'c:/.....'
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 07:36
this same problem also causes the StagingPrefix test to fail
Joshua Green
@inbilla
Sep 17 2015 08:38
Aha
Sounds like something we need to raise
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 08:39
yeah, it seems to mess up a few other tests
Joshua Green
@inbilla
Sep 17 2015 08:39
I assume the reason for allowing one at a time is to avoid thrashing
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 08:43
I think I should open a bug for the space problem (escape quotes not handled)
and maybe start a discussion with the dev of fastbuild about the ability of having multiple fastbuild instances in a single folder
Joshua Green
@inbilla
Sep 17 2015 09:41
Yep, definitely
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 09:42
I opened the bug
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 12:38
I updated my pull requests
I squashed two commits in the source groups one
Joshua Green
@inbilla
Sep 17 2015 13:06
oh? Not sure github has updated it?
review doesn't seem to update...
ok, I think I see it now
Ok, one last comment on each, and I think they're good to go :)
awesome, you're smashing these unit tests!
Joshua Green
@inbilla
Sep 17 2015 13:25
Hey Packadal, you had some changes made to the location of the DLL's for distribution....
what was that for?
it seems they don't match the locations on my machine...
Joshua Green
@inbilla
Sep 17 2015 13:32
possibly the difference between 2012 express and pro?
Joshua Green
@inbilla
Sep 17 2015 13:47
or potentially an update?
I'm running update 4....
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 14:44
I'm running update 4 too
hmm that's strange
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 14:51
I'm using MSVC pro
are you using express ?
Packadal
@packadal
Sep 17 2015 15:00
what is your compilerroot ?