Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
    Zaki Manian
    @zmanian
    Hi!
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    zmanian: hey! :D
    Zaki Manian
    @zmanian
    So one thing is the the basic examples with the USB runner will work without zeroing the eMMC if it’s a fresh from box device
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    I'm still rather worried that I may not have been setting the debugger dongle properly :(
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    I'm starting to think that my u-boot build is proabbly what's bork
    Zaki Manian
    @zmanian
    So one thing we’ve found with the debugger board is on cold boot it take 500ms to warm up
    So I spent a very frustrating weekend debugging not getting debugger board output
    One thing to try is just doing the rust blink example
    We are right in the middle of this big Game of Zones project
    Will have more time to help you mid week
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    okido, thanks! I'll try to do blinky then
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    woot, blinky works :)
    yeah, I assume that the hello, world! should be read from the UART, but I can't see anything :/
    Tony Arcieri
    @tarcieri
    yeah, we had some odd problems with it on MacOS
    you're on Linux?
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    yup, arch on 5.6.8
    I've been trying to sniff on usbmon to see if there's traffic and there's defo sth going on
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    I kinda wonder if it's one of those "cheap microusb cable is adding noise and breaking things" situations
    Zaki Manian
    @zmanian
    @SantiagoTorres if you drop a delay into hello world it should work
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    zmanian: oh, let me try that one out
    Zaki Manian
    @zmanian
    this is just the warmup period on the debug board
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    ah, I thought that was what COLD_BOOT=1 was doing no?
    I'll try it out anyway soon :)
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    silly question, Ijust noticed this is a no_std crate. Any way to add the delay other than thread::sleep? :P
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    ah nevermind, found it in the usbarmory crate
    this is basically the changes I'm doing to the hello world example: https://paste.xinu.at/zHngY/
    Zaki Manian
    @zmanian
    yes that should work!
    does it?
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    you won't believe this but
    if you plug the debug board upside down it works
    did I miss some crucial documentation on board orientation?
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    ah, and apparently either they changed the settings or the minirc config file as described wasn't being duplex. SO things were working all along :/ picocom seems to be working over here. Sorry for al the spam
    Zaki Manian
    @zmanian
    I think we mention the board orientation thing in the docs
    but yeah it's a thing
    Santiago Torres
    @SantiagoTorres
    Yeah I only found reference to it here https://github.com/f-secure-foundry/usbarmory/tree/master/hardware/mark-two-debug-accessory but I may have missed it as well on the usbarmory.rs repo
    Stephen Chavez
    @redragonx
    Hi all
    Trying to use Zeroize but rust isnt finding it
                           ^^^^^^^
    
    error: cannot find attribute `zeroize` in this scope
    i added the use statement
    (Charles_K)
    @charleschege
    @tarcieri does secrecy prevent memory access of the secret in memory by other applications, something like mlock?
    Tony Arcieri
    @tarcieri
    @redragonx it looks like you might be trying to use custom derive without enabling the zeroize_derive feature?
    there's not enough context to tell
    @charleschege no, there's a tracking issue for that here: iqlusioninc/crates#480