Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
    volksman
    @volksman
    @cedricve so frustrating, I can’t modify fstab on KioS to automount my nas, I can’t wrap the kerberosio binary cause it’s on a read only fs, can’t install fresh on raspbian (stretch) because of SSL incompatibility. Any suggestions?
    volksman
    @volksman
    any?
    Tviljan
    @Tviljan
    @volksman I just ran into the same problem
    Trying to install on RP3/Raspian
    Before this I had KiOS and it had problems on playing videos
    Tviljan
    @Tviljan
    @cedricve Any help?
    Tviljan
    @Tviljan
    Btw any ideas why would the videos not get saved properly? I got Dahua DH-IPC-HFW4421S and at first it was saving videos but then it stopped
    I am not at all sure did I change something or not...
    Tviljan
    @Tviljan
    It actually did save something. I just could not play them
    Tviljan
    @Tviljan
    I installed the Kios again and tried again.. again I get "The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported."
    What can be wrong?
    Can the IP Camera widht /height be wrong? Maybe too large? Where can I find some info here?
    Tviljan
    @Tviljan
    "The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported."
    VIDEOJS: ERROR: (CODE:4 MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED)
    Using chrome
    Tviljan
    @Tviljan
    Ok I downloaded the mp4 via ftp and it does seem to be broken. VLC player says the same
    So what goes wrong?
    Tviljan
    @Tviljan
    And it seems that sometimes it can save working mp4
    Tviljan
    @Tviljan
    How stable is the current version? Now it seems that it can't find any machinery
    Oh.. refresh and looks like everything went back to start... Back to Welcome page where I can set up my user account
    Tviljan
    @Tviljan
    Luckily everything was still there.. strange stuff
    Alex Reynish
    @reynish
    I just used Docker to bring up a web container but when I visit the url it complains there is 'One or more config files are missing in /etc/opt/kerberosio/config.
    Please check if the .xml files are available.'
    Where can I find out what should be in these files?
    Christine
    @stinethebean3
    I'm getting this error "1VIDEOIO ERROR: V4L2: Pixel format of incoming image is unsupported by OpenCV" when starting kerberosio. here's my camera info: https://clbin.com/N1bGE and full log of error: https://clbin.com/pCNoB
    Christine
    @stinethebean3
    filed issued here: kerberos-io/machinery#124, any help would be appreciated
    Cédric Verstraeten
    @cedricve
    hey guys
    Cédric Verstraeten
    @cedricve
    sorry for the late response
    @volksman which versions did you try to install? Should be fixed in machinery 2.4.0 / KiOS 2.5.0
    @Tviljan might be a performance issue, also the welcome page had a bug indeed.
    should be fixed with release of KiOS 2.5.0
    @reynish are you still having this issue? Pretty sure this is caused because the containers aren't linked with docker-compose
    @stinethebean3 your issue was resolved I see, thanks for sharing.
    Stuart Grimshaw
    @Stubbs
    Hi everyone, I've got an issue where the web interface is very very slow on my rpi3, to the point where after 10 minutes it's still not fully loaded.
    The load average on the system is quite high Load average: 2.09 2.00 2.00 2/155 19639
    Looks like one of the processes is using most of the system RAM 8805 4465 root S 885m111.4 2 4.2 kerberosio --config /data/machinery/config/config.xml
    How do I restart that process?
    Cédric Verstraeten
    @cedricve
    @Stubbs, hmm the issue is in the 2.6.0 release, we've fixed it in 2.6.1. Can you confirm?
    ChieftainY2k
    @ChieftainY2k
    Hello everyone, just checking what's going on here on the kerberos chat :)
    This message was deleted
    Cédric Verstraeten
    @cedricve
    hello ;)
    supersh86
    @supersh86
    Hi
    I'm looking for armbian-machinery-kerberosio-armhf-2.6.2.deb
    03ce007
    @03ce007
    Hi, looking for some pointers on how to configure pam_krb5.so to point to a keytab file. I have read the manual at https://www.eyrie.org/~eagle/software/pam-krb5/pam-krb5.html and tried putting line auth sufficient pam_krb5.so keytab=FILE:/etc/krb5.keytab in /etc/pam.d/system-auth-ac, but it is not renewing the ticket. Also, where can i find logs for this?
    Hari Prasanth
    @HariLogana_twitter

    Hi Team,

    Hi Team,

    I am using Kerberos for authentication my HTTP service,

    I configured using the link : https://www.jamielennox.net/blog/2015/02/12/step-by-step-kerberized-keystone/ and It is successfully configured.

    When I try to test this using the python code http://python-notes.curiousefficiency.org/en/latest/python_kerberos.html#wrapping-this-up-in-a-helper-class

    While verifying

    It passes the following kind of code,
    1) kerberos.authGSSClientInit
    2) kerberos.authGSSClientStep(krb_context, auth_details)

    It fails in the following part of the code,
    1) kerberos.authGSSClientClean(krb_context)

    I printed the logs below,

    As a response for this authGSSClientInit in the header, I receive the following ticket,

    Negotiate 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

    As a response for this authGSSClientStep in the header, I receive the following ticket,

    {'Content-Length': '114', 'Vary': 'X-Auth-Token', 'Keep-Alive': 'timeout=15, max=100', 'x-openstack-request-id': 'req-2ab03ba1-db8b-46d3-a972-0f8eb9d19653', 'Connection': 'Keep-Alive', 'Date': 'Fri, 28 Dec 2018 13:44:48 GMT', 'Server': 'Apache/2.4.6 (CentOS)', 'Content-Type': 'application/json', 'WWW-Authenticate': 'Negotiate YIGZBgkqhkiG9xIBAgICAG+BiTCBhqADAgEFoQMCAQ+iejB4oAMCARKicQRvqkiNM9EGO2X2/E7CAYJfCS5o/pI1RAgftHBlbNzTr+9vbYnlTrPX+nSHRohw9LLn6Y5lsHDSVZcm8aNrHT3NnVprzoHY8vGoYCmk+165ZW6Sl7KTRoHkiZKvWqML99Gfo7rG485pjY7Ssg6bLMdI, Keystone uri="http://openstack.companyipasub.com:5000/krb"'}

    As a response for this authGSSClientClean in the header, I receive the following ticket,

    I just received the response as None, As per code, If its received as None it is a failure, so It fails in the last step, Could some one from Kerberos help me in this, If you need any other details I can provide that.

    Thanks,
    Harry

    Joe Shmoe
    @SilicMaskArtist_twitter
    hi
    i am trying to install kerberosio on my mint
    after i "make check"
    i get the following error
    [ 59%] Linking CXX executable ../../test/bin/kerberos-test
    /home/terny/anaconda3/lib/libpng.so: error adding symbols: File in wrong format
    collect2: error: ld returned 1 exit status
    test/CMakeFiles/kerberos-test.dir/build.make:772: recipe for target '../test/bin/kerberos-test' failed
    make[3]: * [../test/bin/kerberos-test] Error 1
    maybe someone knows why :D