These are chat archives for locomotivecms/v3

6th
Sep 2015
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 02:19
i have already done
when i acess the domainname
i can see the page, where it says “Locomotive site not found"
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 15:16
HI @did
there?
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 16:57
yep
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 16:58
hi
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 16:58
:-)
hi!
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 16:58
how r u @did ?
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 16:58
I’m good!
so
can you see your production logs
especially the request coming to your site
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 16:58
@did i need your help in assign a domainname for my site
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 16:59
I’d like also to check with you if you added the domain name to your site (in the general settings tab)
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 16:59
yes its added
mithra.io
could you please check the above domainname in your browser
the same domain name assigned to my site..
but when you access the above domain name, its showing no site found..
if i login, i can see the site..
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 17:01
let me do the test myself
hold on
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 17:01
ok
thx
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 17:12
it worked for me
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 17:12
is it ?
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 17:13
what I need from you is that you give me the log of your rails app (in production)
especially the request coming from your browser
then
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 17:13
i will check..
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 17:13
I also need that you open your rails console and type the following statement
Locomotive::Site.all.map(&:domains)
dinner time, I’ll be back
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 17:14
okay thx
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 17:14
do not forget to post here what I asked you :-)
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 17:14
one sec..
how to login to rails consolse ?
open rail console ?
I, [2015-09-06T13:16:17.954420 #6740] INFO -- : Started GET "/" for 122.172.84.66 at 2015-09-06 13:16:17 -0400
I, [2015-09-06T13:16:17.960164 #6740] INFO -- : [LocomotiveCMS] [fetch site] host = mithra.io / site_handle = nil
D, [2015-09-06T13:16:17.977525 #6740] DEBUG -- : MOPED: 127.0.0.1:27017 COMMAND database=admin command={:ismaster=>1} runtime: 4.3257ms
D, [2015-09-06T13:16:17.982978 #6740] DEBUG -- : MOPED: 127.0.0.1:27017 QUERY database=mithra_production collection=locomotive_sites selector={"$query"=>{"domains"=>{"$in"=>["mithra.io"]}}, "$orderby"=>{:_id=>1}} flags=[] limit=-1 skip=0 batch_size=nil fields=nil runtime: 4.4219ms
D, [2015-09-06T13:16:18.014615 #6740] DEBUG -- : MOPED: 127.0.0.1:27017 COMMAND database=admin command={:ismaster=>1} runtime: 0.9935ms
D, [2015-09-06T13:16:18.016297 #6740] DEBUG -- : MOPED: 127.0.0.1:27017 QUERY database=mithra_production collection=locomotive_sites selector={"domains"=>{"$in"=>["mithra.io"]}} flags=[] limit=0 skip=0 batch_size=nil fields=nil runtime: 0.7095ms
I, [2015-09-06T13:16:18.022573 #6740] INFO -- : Processing by Locomotive::ErrorsController#no_site as HTML
D, [2015-09-06T13:16:18.031564 #6740] DEBUG -- : MOPED: 127.0.0.1:27017 COMMAND database=mithra_production command={:count=>"locomotive_accounts", :query=>{}} runtime: 1.3244ms
I, [2015-09-06T13:16:18.041735 #6740] INFO -- : Rendered /usr/local/rvm/gems/ruby-2.2.1/gems/locomotivecms-3.0.0.pre.beta.1/app/views/locomotive/errors/no_site.html.slim within locomotive/layouts/error (13.7ms)
I, [2015-09-06T13:16:18.049866 #6740] INFO -- : Completed 200 OK in 27ms (Views: 24.1ms)
the above one is the production log, when i access the site.
yuvarajan1989k
@yuvarajan1989k
Sep 06 2015 17:21
root@railcms:/home/rails/mithra# rails console
Loading development environment (Rails 4.2.4)
2.2.1 :001 > Locomotive::Site.all.map(&:domains)
=> []
2.2.1 :002 >
Didier Lafforgue
@did
Sep 06 2015 22:12
@yuvarajan1989k sorry, family time
instead:
rails console production