These are chat archives for marvell-iot/aws_starter_sdk

11th
Dec 2015
Anuj Deshpande
@anujdeshpande
Dec 11 2015 05:26
This message was deleted
Anuj Deshpande
@anujdeshpande
Dec 11 2015 05:38
@niknaknet here's what i see on my firebug console
do share what's happening on yours too, so that I can try and replicate that here. I used console log extension for firebug (requires 1.6+)
niknaknet
@niknaknet
Dec 11 2015 15:00
@anujdeshpande
can’t work out how to attach… so here it is:
+383ms Request start time since the beginning
Request phases start and elapsed time relative to the request start:
Blocking 0ms
0ms
DNS Lookup 0ms
0ms
Connecting 0ms
0ms
Sending 0ms
0ms
Waiting 0ms
18.32s
Receiving +18.32s
0ms
Event timing relative to the request start:
+61ms 'DOMContentLoaded' (event)
+18.42s 'load' (event)
Firebug's log limit has been reached. 0 entries not shown. Preferences
In stateMachine unknown cert_entered
prov.js (line 39)
POST http://192.168.10.1/aws_iot/region
POST http://192.168.10.1/aws_iot/region
200 OK
28ms
jquery.js (line 5)
POST http://192.168.10.1/aws_iot/pubCert
POST http://192.168.10.1/aws_iot/pubCert
400 Bad Request
43ms
jquery.js (line 5)
POST http://192.168.10.1/aws_iot/thing
POST http://192.168.10.1/aws_iot/thing
200 OK
60ms
jquery.js (line 5)
POST http://192.168.10.1/aws_iot/privKey
POST http://192.168.10.1/aws_iot/privKey
400 Bad Request
77ms
jquery.js (line 5)
Success : Region configured successfully
prov.js (line 257)
In stateMachine unknown cert_config_success
prov.js (line 39)
GET http://192.168.10.1/sys?_=1449845275005
GET http://192.168.10.1/sys?_=1449845275005
200 OK
35ms
jquery.js (line 5)
"NetworkError: 400 Bad Request - http://192.168.10.1/aws_iot/pubCert"
pubCert
Error {"error": -1}
prov.js (line 289)
In stateMachine unknown cert_config_failure
prov.js (line 39)
Render: unknown Er:undefined Ev:config_cert
prov.js (line 633)
Success : Thing configured successfully
prov.js (line 337)
In stateMachine unknown thing_config_success
prov.js (line 39)
"NetworkError: 400 Bad Request - http://192.168.10.1/aws_iot/privKey"
privKey
Error {"error": -1}
prov.js (line 316)
In stateMachine unknown key_config_failure
prov.js (line 39)
In stateMachine unknown sysdata_updated
prov.js (line 39)
Render: unconfigured Er:undefined Ev:undefined
prov.js (line 633)
!
prov.js (line 397)
GET http://192.168.10.1/sys/scan?_=1449845275006
GET http://192.168.10.1/sys/scan?_=1449845275006
200 OK
24ms
jquery.js (line 5)
!!
prov.js (line 382)
In stateMachine unconfigured scanlist_updated
Chris Kurtz
@xoff00
Dec 11 2015 19:58
@niknaknet Got everything working. Our wireless at work involves a Captive Portal/NAC page, and the MW302 box couldn't get past that. I got Netcom to whitelist the box's MAC and started over after getting reset to work with GPIO24, and things are good. I actually just passed it off to my student workers (I work at a University) for them to hack on for a while...it was distracting me from other work...