These are chat archives for marvell-iot/aws_starter_sdk

22nd
Apr 2016
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 05:03 UTC
Hi, I'm trying to connect groove temperature and humidity sensor following the link "https://github.com/prafullawadaskar/aws_starter_sdk/wiki/Marvell's-AWS-IoT-Starter-Kit-to-Interface-Grove-Sensors", but I'm getting error as "make SEN_TH=y
make[1]: Entering directory /home/prashant/aws_starter_sdk' make[1]: Nothing to be done forbuild'.
make[1]: Leaving directory `/home/prashant/aws_starter_sdk'"
What is the solution??
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 06:00 UTC
And I checked the code but not getting where the GPIO pins are defined... for example I want to toggle red LED on button push, where do I define that LED in C source file...?? Please help
Anuj Deshpande
@anujdeshpande
Apr 22 2016 06:06 UTC
@Prashant-Kmr which aws_starter_sdk have you cloned ? the one from marvell-iot or one from prafullawadaskur's github page ?
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 06:09 UTC
The one from Marvell-Iot @anujdeshpande
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 06:19 UTC
No, sorry. I cloned aws_starter_sdk from prafullawadaskar's github page...
Anuj Deshpande
@anujdeshpande
Apr 22 2016 06:22 UTC
@Prashant-Kmr can you give me the output of cat .git/config
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 06:26 UTC
@anujdeshpande cat .git/config
[core]
repositoryformatversion = 0
filemode = true
bare = false
logallrefupdates = true
[remote "origin"]
fetch = +refs/heads/:refs/remotes/origin/
url = https://github.com/prafullawadaskar/aws_starter_sdk.git
[branch "master"]
remote = origin
merge = refs/heads/master
Do I need to set MQTT client before loading sensor program??
Anuj Deshpande
@anujdeshpande
Apr 22 2016 06:37 UTC
@Prashant-Kmr you don't have to set the client in the code. If you mean your AWS thing details, those are supposed to be set once you upload your application code to the board, reboot, connect to the uAP and then go to 192.168.10.1
If you have cloned from Prafulla's repo, you should be able to run make with the right flags depending on your sensor.
if you want to make changes to the pre configured pins, you should take a look at this folder
https://github.com/prafullawadaskar/aws_starter_sdk/tree/master/wmsdk/external/sensors
this is where all the sensor drivers reside
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 06:52 UTC
Ya I did the same and it is working but showing 0 values for both temperature and humidity
which pins should I connect for the T&H sensor??
Anuj Deshpande
@anujdeshpande
Apr 22 2016 07:19 UTC
@Prashant-Kmr are you not using the shield ?
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 07:27 UTC
I'm using the shield but I'm not getting whether I have connected to correct pins
but not getting which pins must be used for only temperature and humidity sensor??
Prashant K
@Prashant-Kmr
Apr 22 2016 07:49 UTC
blob
Connected sensor but values not showing for temperature and humidity