by

Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    boneypaul
    @boneypaul
    same error,
    is there another option to verify it?
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    if it still won't work, i'll need another picture, with report_description_small.. on design view, on left side select the report, and on the right you should see "Resource Bundle"
    that might be the resource of the old report :">
    it might look to another properties file, from another folder
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    i'll show you an example
    resource.png
    boneypaul
    @boneypaul
    image.png
    you are right, need to change this one
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    you might need to change the rest of the subreports too.. maybe..
    boneypaul
    @boneypaul
    do i need to add this path de/metas/docs/sales/invoice_orgs_small/report or to choose directly the property file:
    image.png
    i just tried with the file, and then the error message was not anymore, but in my preview, after save-compile-build got still null
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    i never tried choosing directly. You can try to see what path it writes there...
    hmm thinking
    that might set you the path with dist-orgs/fresh and we don't want that
    boneypaul
    @boneypaul
    when i choose directly, you only see:
    image.png
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    weird.. let's try with de/metas/docs/sales/invoice_orgs_small/report
    boneypaul
    @boneypaul
    image.png
    just tried after reopen--build
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    hmm call?
    boneypaul
    @boneypaul
    somehow it still cant find the properties file
    ys
    boneypaul
    @boneypaul
    @metas-lc Hi Lili
    where can i change the path for the jasperreports for a belegart? :worried:
    Norbert
    @metasnw
    you need to follow this path:
    doctype (belegart) => print format (druckformat) => jasper process
    you can edit the jasper process in role System Administration in Window Report & Process
    you need the java client to log on to System Admin
    boneypaul
    @boneypaul
    @metasnw Thank you :smile:
    boneypaul
    @boneypaul
    image.png
    @metas-lc HI Lili
    i got a strange Preview from one jasperreport:
    here the text added in belegart:
    image.png
    the second one is correct, do i need to change anything in the subreport?
    boneypaul
    @boneypaul
    @metas-lc i got it :smile:
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    @boneypaul Hi Boney :) there is a setting in jasper, for that field. I have to search for it
    boneypaul
    @boneypaul
    image.png
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    yess
    boneypaul
    @boneypaul
    :smile: now it's working fine for me
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    great :smile:
    boneypaul
    @boneypaul
    sorry to bother you
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    np, you don't bother me. You can ask me anytime
    boneypaul
    @boneypaul
    :smile: thank you, i think the next doubts will come soon :worried:
    Liana Cotuna
    @metas-lc
    :+1: it's ok
    Paitoon Butri
    @paitoonbu_twitter
    Hi, I build metasfresh-dist. It show error "ERROR] Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-dependency-plugin:2.10:unpack-dependencies (unpack-jasper-general) on project metasfresh-dist-dist: Execution unpack-jasper-general of goal org.apache.maven.plugins:maven-dependency-plugin:2.10:unpack-dependencies failed: Negative time".
    Norbert
    @metasnw
    hi
    please ask in this chat: https://gitter.im/metasfresh/metasfresh
    amolgadre
    @amolgadre
    Hello, we receive an IOException on doing mvn install command on dist project
    Any help regarding the same? Anyone faced similar error before?
    Ranjeet Kasture
    @kastureranjit

    @kastureranjit
    hi, I am installing the setup of metasfresh on linux, I am getting the error of "Whitelabel Error Page
    This application has no explicit mapping for /error, so you are seeing this as a fallback.

    2019-02-13T06:09:53.489Z[Etc/UTC]
    There was an unexpected error (type=Not Found, status=404).
    No message available"
    any one can help me out