These are chat archives for nightscout/intend-to-bolus

10th
Feb 2019
straykatz
@straykatz
Feb 10 03:30
@RadEnder I have some set up ...
grabbing some screenshots
straykatz
@straykatz
Feb 10 03:56
This is a more complicated Shortcut (it asks for the number of carbs). If you just want to add, say, 15 carbs, you start with your URL, and then Get contents of URL.
For both, Use https://yourNSname.herokuapp.com/api/v1/treatments.json like it’s been described for IFTTT buttons.
mdhawkins91
@mdhawkins91
Feb 10 05:08
Can anyone suggest something else i can try for my ongoing radio errors (above)? Been over a week now with no looping and I still can't get this sorted, really keen to get it running again if possible
Scott Leibrand
@scottleibrand
Feb 10 05:10
What redundant hardware do you have that you could swap to help narrow it down?
mdhawkins91
@mdhawkins91
Feb 10 05:26
@scottleibrand none unfortunately. Rig was running for close to a week before it stopped communicating with pump though?
Scott Leibrand
@scottleibrand
Feb 10 05:35
You can inspect it for physical damage, or try re-installing or re-imaging, but I would definitely order backup rig parts as soon as you can so you can do proper hardware troubleshooting as well.
Dana Lewis
@danamlewis
Feb 10 06:09
@mdhawkins91 have you already tried reseating the Edison?
Dave Gourley
@RadEnder
Feb 10 06:11
@straykatz Thank you! I will check those out and give them a go! I appreciate it.
mdhawkins91
@mdhawkins91
Feb 10 07:00
Edison and explorer were brand new so I wouldn't expect issues though
mdhawkins91
@mdhawkins91
Feb 10 07:29
Thanks I might try to get hold of a pi setup then given the issues with the explorer
@danamlewis I've reseated the edison and it seems to be working now! Can't believe I didn't try that myself but I am very happy!
David Klapan
@dklapan_twitter
Feb 10 09:26
@cluckj Here is log for today, same problems happening
Jon Cluck
@cluckj
Feb 10 16:46
@dklapan_twitter were you looping previously with this pump?
Jon Cluck
@cluckj
Feb 10 16:56
the connection between your pump and rig is really spotty, how far away are they from each other?
Jon Cluck
@cluckj
Feb 10 17:20
(there's another error in there that I'm going to look into)
Dana Lewis
@danamlewis
Feb 10 17:49
@mdhawkins91 sorry - sometimes it’s that simple and annoying to fix! Glad it’s working again.
David Klapan
@dklapan_twitter
Feb 10 18:06
@cluckj I've used constantly this pump and started looping in december. I'm usully in 2m range of the rig and pump
Jon Cluck
@cluckj
Feb 10 19:53
can you see what mdt status returns? you may need to set MEDTRONIC_PUMP_ID
Jon Cluck
@cluckj
Feb 10 21:40
and did you do a reinstall or update recently? (like, you were running master then switched to dev?)