Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Activity
  • May 18 06:17

    andris9 on master

    Changed permissions for deletei… (compare)

  • May 16 12:42

    andris9 on master

    fixed copy-pasta errors in open… (compare)

  • May 16 09:11

    andris9 on master

    fix updated interval (compare)

  • May 16 09:08

    andris9 on master

    Allow batch updating messages b… Merge pull request #396 from no… (compare)

  • May 16 09:08
    andris9 closed #396
  • May 16 09:08
    andris9 opened #396
  • May 16 09:08

    andris9 on feature-search-apply

    Allow batch updating messages b… (compare)

  • May 16 07:14

    andris9 on feature-html-dom

    (compare)

  • May 16 06:34

    andris9 on master

    use html parser when preprocess… Merge pull request #395 from no… (compare)

  • May 16 06:34
    andris9 closed #395
  • May 16 06:34
    andris9 opened #395
  • May 16 06:32

    andris9 on feature-html-dom

    use html parser when preprocess… (compare)

  • May 15 21:18

    andris9 on master

    Backported API tests from the H… (compare)

  • May 13 14:14
    esellier closed #394
  • May 13 13:53
    esellier opened #394
  • May 05 10:53
    andris9 commented #393
  • May 05 10:50
    louis-lau commented #393
  • May 05 10:50
    louis-lau commented #393
  • May 05 10:40
    andris9 commented #393
  • May 05 00:24
    louis-lau opened #393
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Traefik listens on port 465, and forwards the traffic to the container on port 587
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
Yup I know that
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Either Traefik isn't running
Or something is blocking access to port 465
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
no when I try to open wildduck webmail its working
port 443 working fine
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Then traefik is running
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
ya I know that why I can not know what exactly the problem
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Maybe something else was already listening on port 465?
So docker couldn't let Traefik listen on it
You would have gotten a warning from docker
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
Nope because if that right traefik container will not working and told me this port already used
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Yep
So, something must be blocking port 465
Only answer I have for ya ;)
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
Nope all containers working fine, I told u when I try ip instance direct emails send and smtp connect success
Louis
@louis:laureys.me
[m]
I'm talking about networking though. Not containers.
Could be a firewall for example
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
I am not sure maybe the problem with cloudflare because I can not see any thing in logs
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Because you're never connecting
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
No I have disabled ufw because I am using amazon network
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Are you sure amazon doesn't block port 465?
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
hm let me check that again to make sure no problem with 465 port
wait there is something strange that happened, when I run curl -v smtps://my.domain from same instance its give me success response @louis:laureys.me
Louis
@louis:laureys.me
[m]
You mean the same instance that's hosting containers?
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
yup but not used smtp://localhost, using domain name smtps://my.domain
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Linux should route that internally if the hostname is set correctly. So that probably means amazon is indeed blocking port 465
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
I do not think so there is anything on internet says aws block port 465
Andris Reinman
@andris9
you can also use openssl to test tls ports
$ openssl s_client -crlf -connect smtp.gmail.com:465
...
220 smtp.gmail.com ESMTP h19sm1432911lfu.138 - gsmtp
any other response - you are firewalled and can't use these ports
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
@andris9
139933307688256:error:0200206F:system library:connect:Connection refused:../crypto/bio/b_sock2.c:110:
139933307688256:error:2008A067:BIO routines:BIO_connect:connect error:../crypto/bio/b_sock2.c:111:
connect:errno=111
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Same error unsurprisingly haha
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
@louis:laureys.me Is there any config i need to check it in config folder ?
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Your wildduck config is correct.
I can keep repeating it, but something is blocking access to port 465 ;)
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
ya when I use webmail send and receive emails working fine
Louis
@louis:laureys.me
[m]
Well yeah, that doesn't use port 465
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
yup I know that its using local network
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
@louis:laureys.me I discovered what exactly the issue, its blocked connect to smtp from local host when I try to connect to smtp from other instance its working fine.
@louis:laureys.me "hello" is a reserved username this issue show up when I try to create hello@x.x
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
@andris9 If u have any suggestions pls told me
Andris Reinman
@andris9
There is no limitations on usernames if you are creating accounts directly via the API. Username limitation is only when using the public signup form to prevent malicious users to register addresses like postmaster@domain and then taking over the domain name etc.
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
Ya I have created it use api and its working fine thanks @andris9
dkbr-lab
@dkbr-lab
You can also register usernames containing @ via the API, which for my usage purposes is helpful. It can cause a few other quirks elsewhere, however, as username validation errors can occur.
Mohammed M R Zourob
@dash7ou

@andris9 is this config in pools.toml in zone-mat folder config effect my connection to smtp from any where

local IP addresses that can be used for outbound tcp connections
Server process must be able to locally bind to these addresses

[[default]]
address="0.0.0.0"
name="x.email"

Andris Reinman
@andris9
"0.0.0.0" means that default IP is used for routing (you might have multiple IP's set up). "x.email" is used with "EHLO x.email" command when establishing connections to MX servers
Mohammed M R Zourob
@dash7ou
I can not understand what accully happened there when I try other instance its working fine, but now I am trying to connect to it use smtp client but its not working.. @andris9
Is there any file I need to check it to make sure connection not blocked in config file ?
@andris9
set to true to start in TLS mode if using port 465
this probably does not work as TLS support with 465 in ZoneMTA is a bit buggy
secure=false