Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Jan 08 2019 17:20
    mmagnuski closed #219
  • Oct 12 2018 13:40
    gdkrmr closed #218
  • May 19 2018 02:07
    yehielliv commented #223
  • May 19 2018 02:03
    yehielliv opened #223
  • Feb 10 2018 11:08
    currymj closed #171
  • Jul 25 2016 19:04
    jingpengwu commented #203
  • May 24 2016 12:19
    JonWel closed #183
  • May 24 2016 12:19
    JonWel commented #183
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #185
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #166
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #163
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #101
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #82
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #73
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #68
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #69
  • Apr 12 2016 11:11
    MikeInnes closed #61
  • Apr 12 2016 11:10
    MikeInnes closed #59
  • Apr 12 2016 11:10
    MikeInnes closed #57
  • Apr 12 2016 11:08
    MikeInnes closed #32
Andre Pemmelaar
@Andy-P
My plug-in looks like this...
Screen Shot 2014-07-01 at 7.38.21 AM.png
And I confirmed I am using the right version of Jewel
Screen Shot 2014-07-01 at 7.40.03 AM.png
but I am still getting
Screen Shot 2014-07-01 at 7.40.52 AM.png
Mike J Innes
@MikeInnes
@Andy-P Woops, I actually meant to ask @Ismael-VC to check his version, but thanks for the confirmation anyway – I'll definitely look at fixing this
Andre Pemmelaar
@Andy-P
Np. Doing this reminded me to point Jewel at the latest Julia install. :smile: )
Mike J Innes
@MikeInnes
I just pushed a new version which should fix this up for you, let me know if there's anything else!
Andre Pemmelaar
@Andy-P
Just updated plugin. Still getting the same no-wrap problem.
Screen Shot 2014-07-01 at 9.35.49 AM.png
Ismael Venegas Castelló
@Ismael-VC
@one-more-minute Ok I got it. Thanks it works now! :smile:
Mike J Innes
@MikeInnes
@Ismael-VC Great!
Mike J Innes
@MikeInnes
@Andy-P That's odd, it works for me (on mac and windows), but I only tested the problem with the header rather than the "while loading" thing, so it may not have that fixed that for some reason – I'll check. Is the header issue looking better? You may also need to restart LT for the changes to take effect if you haven't already.
Andre Pemmelaar
@Andy-P
For me, the "while loading" is the problem as it includes the line number of the error
I don't have any other problems with it
So that's not happening any more?
Sorry I didn't manage to fix this, unfortunately I don't have loads of time to look into it in more detail right now but I will do as soon as I can
Mike J Innes
@MikeInnes
Ok, I think I see what you mean
There might be a quick fix, I'll update later on
Mike J Innes
@MikeInnes
Ok, with a Pkg.update() you should be golden, let me know if that sorts this out for you
Sebastian Pfitzner
@pfitzseb
It didn't work for me. The box's width is only 500px, but the content will not be wrapped. But you can add word-wrap: break-word; to .julia.error and it will correctly wrap long errors.
Sebastian Pfitzner
@pfitzseb
And I'm not sure that a fixed max-width really is the way to go here. But I don't really have any suggestion... Do you know why something like width: 100% doesn't work?
Mike J Innes
@MikeInnes
Ok, I guess you have a particularly long path with no spaces or something? I didn't know about forcing word wrap like that so I'll have a go with it
I definitely agree that max-width isn't the best solution, but similarly nothing better springs to mind. It's odd that scrolling doesn't work, but since it does work for inline results there must be a way around this – I'll do some digging.
The best thing might be to put the error message itself in a scroll pane
Sebastian Pfitzner
@pfitzseb
Ah, yeah, that was the case (kinda, I just created an artificial error without any spaces to test for that). And I didn't know about that css-property either until I looked for it.
Andre Pemmelaar
@Andy-P
just wanted to confirm that error msg now properly wrap around on win, (haven't tests on OSX yet)
Mike J Innes
@MikeInnes
Great, thanks
Let me know if there's anything else
Andre Pemmelaar
@Andy-P
I have begun using light tables behind a firewall. The plugin approach to installing Jupiter/jewel, etc doesn't work for a number of reason. But I can download zip file directly from github, and other sites. Is there a way to install Jupiter, etc without going through LT's plugin manager?
Mike J Innes
@MikeInnes
Sure, just drop the downloaded folder into the plugins directory. On windows that's
``
C:\Users[YourUserName]\AppData\Local\LightTable
Or on os x
~/Library/Application Support/LightTable/plugins/
Note also that the Jupiter plugin depends on several others (listed in plugin.json) so you'll need to grab them too
Mike J Innes
@MikeInnes
Sorry, that windows path should end in LightTable/plugins. This website is awful on mobile. That should be straightforward but let me know if you have any issues
Andre Pemmelaar
@Andy-P
Thanks. I will try it out
Just to be sure, I just drop the decompressed zip folder from github into the above folders. No need to build anything, right?
BTW, gave a presentation on the many benefits of using Jupiter/jewel at the Tokyo Julia meetup Resulted in this blog post http://qiita.com/chezou/items/5070bde5dc6647e55af3 (Japanese install explanation)
Andre Pemmelaar
@Andy-P
Trying to sell it to my team but our analytics environment is seriously locked down
If I can overcome the install issue, I think it will be a go
Eric West
@edubkendo
ナイス
Mike J Innes
@MikeInnes
That's great! Exactly right, just drop the folders in, no build required (that's all the plugin manager does anyway). At some point I'll make a bundle so that this kind of thing is easier.
Andre Pemmelaar
@Andy-P
FYI, the install procedure you outlined above went smoothly. Lt+jewel running on several PC that are behind a firewall
Mike J Innes
@MikeInnes
Thanks for the update, I'm glad you got it working. I added some notes on doing an offline install to the wiki, but I haven't tried to do this myself so let me know if any steps are missing / not clear.
Mike J Innes
@MikeInnes
I'm on the Yosemite beta and autocomplete is causing me massive performance problems – anyone else seeing this or is it just an OS X issue?
Sebastian Pfitzner
@pfitzseb
Autocomplete seems quite snappy to me (on Windows).