These are chat archives for peatio/peatio

4th
Sep 2017
Justin Faler
@Jfaler
Sep 04 01:55
I, [2017-09-04T01:52:38.495807 #9524]  INFO -- : Processing by Private::FundsController#index as HTML     
I, [2017-09-04T01:52:38.520886 #9524]  INFO -- : Completed 500 Internal Server Error in 25ms                  
F, [2017-09-04T01:52:38.523374 #9524] FATAL -- :                                                                  
NoMethodError (undefined method `pluralize' for nil:NilClass):                                                
app/models/deposit_channel.rb:11:in `as_json'                                                                 
app/controllers/private/funds_controller.rb:19:in `index'                                             
lib/middleware/security.rb:11:in `call'
I successfully added litecoin, peercoin, and blackcoin to the admin panel but I just keep getting this error when I click on the funds page.
dapeng313
@dapeng313
Sep 04 07:54
Anyone can help me with slanger server and peatio in one server?
when i tun this command with my app_key and my-secret, i get error.
slanger --app_key 765ec374ae0a69f4ce44 --secret your-pusher-secret
/home/deploy/.rbenv/versions/2.2.1/lib/ruby/gems/2.2.0/gems/eventmachine-1.0.9.1/lib/eventmachine.rb:534:in `start_tcp_server': no acceptor (port is in use or requires root privileges) (RuntimeError)
what should i do?
Felipe Caldas
@felipecaldas
Sep 04 08:16
are you running as root?
@dapeng313
dapeng313
@dapeng313
Sep 04 09:17
no
should i run as root user?
Felipe Caldas
@felipecaldas
Sep 04 09:21
well, the error says "port is in use or requires root privileges"
so give it a go and see if it works
dapeng313
@dapeng313
Sep 04 09:22
ok
let me check
did you setup eth?
if you didn't, i can help you with it.
@felipecaldas still error as root user
Felipe Caldas
@felipecaldas
Sep 04 09:55
no,i didnt yet
oh, ok, not good
what else could it be, huummm
Felipe Caldas
@felipecaldas
Sep 04 12:03
guys, I am looking at the /config/deploy.rb file
there, we can see the following:
namespace :daemons do
  desc "Start Daemons"
  task start: :environment do
    queue %{
      cd #{deploy_to}/current
      RAILS_ENV=production bundle exec ./bin/rake daemons:start
      echo Daemons START DONE!!!
    }
  end
and I am running
root@614d976c7004:/home/deploy/peatio/current# RAILS_ENV=production bundle exec ./bin/rake daemons:start
: No such file or directory
still getting no such file or directory
can't workout where is the problem
at closer inspection at the same deploy.rb file we can see
set :deploy_to, '/home/deploy/peatio'
so it seems to me that peatio must be installed there
and, notice that in the START task, this line
cd #{deploy_to}/current
so essentially the home for the peatio source code is /home/deploy/peatio/current
do you guys agree?
and this is my current folder structure
root@614d976c7004:/home/deploy/peatio/current# ls -ltr
total 100
-rwxr-xr-x  1 root root   278 Aug 29 15:19 Rakefile
-rwxr-xr-x  1 root root  2249 Aug 29 15:19 Gemfile
-rwxr-xr-x  1 root root   170 Aug 29 15:19 CHANGELOG.md
drwxr-xr-x 15 root root  4096 Aug 29 15:19 app
drwxr-xr-x  2 root root  4096 Aug 29 15:19 bin
drwxr-xr-x 15 root root  4096 Aug 29 15:19 spec
drwxr-xr-x  2 root root  4096 Aug 29 15:19 script
drwxr-xr-x 14 root root  4096 Aug 29 15:19 lib
-rwxr-xr-x  1 root root   160 Aug 29 15:19 config.ru
-rwxr-xr-x  1 root root    89 Aug 29 15:38 docker-compose.yml
drwxr-xr-x  3 root root  4096 Sep  3 02:50 eth
drwxr-xr-x  3 root root  4096 Sep  3 02:50 doc
drwxr-xr-x  6 root root  4096 Sep  3 02:50 config
-rwxr-xr-x  1 root root  6557 Sep  3 02:50 README.md
drwxr-xr-x  3 root root  4096 Sep  3 07:18 db
-rwxr-xr-x  1 root root   375 Sep  4 11:50 docker-entrypoint.sh
-rwxr-xr-x  1 root root  2413 Sep  4 11:54 Dockerfile
drwxr-xr-x  1 root root  4096 Sep  4 11:54 vendor
-rwxr-xr-x  1 root root 12048 Sep  4 11:55 Gemfile.lock
drwxr-xr-x  2 root root  4096 Sep  4 11:56 log
drwxr-xr-x  3 root root  4096 Sep  4 11:56 tmp
drwxr-xr-x  1 root root  4096 Sep  4 11:56 public
root@614d976c7004:/home/deploy/peatio/current#
anyone have any idea why I am getting this error?
Justin Faler
@Jfaler
Sep 04 18:18
@felipecaldas my file list looks the same so maybe it could be a issue with rbenv?
dapeng313
@dapeng313
Sep 04 19:56
@felipecaldas i've fixed slanger issue. it was port issue.
Felipe Caldas
@felipecaldas
Sep 04 22:34
@justin yes, it could be rbenv... I am using a Docker standar Ruby container, maybe i should try using a different one. Thanks for the tip
@dapeng313 that's great man, glad to hear. What have you done exactly?