Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Sep 07 2020 07:44

    dependabot[bot] on npm_and_yarn

    (compare)

  • Sep 07 2020 07:44

    dependabot[bot] on npm_and_yarn

    (compare)

  • Sep 07 2020 07:44

    dependabot[bot] on npm_and_yarn

    (compare)

  • Sep 07 2020 07:44

    dependabot[bot] on npm_and_yarn

    (compare)

  • Sep 07 2020 07:44

    dependabot[bot] on npm_and_yarn

    (compare)

  • Sep 07 2020 07:44

    dependabot[bot] on npm_and_yarn

    (compare)

  • Sep 07 2020 07:44
    dependabot[bot] commented #1293
  • Sep 07 2020 07:44
    dependabot[bot] commented #1292
  • Sep 07 2020 07:44
    dependabot[bot] commented #1291
  • Sep 07 2020 07:44
    dependabot[bot] commented #1290
  • Sep 07 2020 07:44
    MoOx closed #1293
  • Sep 07 2020 07:44
    dependabot[bot] commented #1288
  • Sep 07 2020 07:44
    MoOx closed #1292
  • Sep 07 2020 07:44
    dependabot[bot] commented #1287
  • Sep 07 2020 07:44
    MoOx closed #1291
  • Sep 07 2020 07:44
    MoOx closed #1290
  • Sep 07 2020 07:44
    MoOx closed #1288
  • Sep 07 2020 07:44
    MoOx closed #1287
  • Sep 07 2020 07:44

    MoOx on master

    DEPRECATED (compare)

  • Sep 03 2020 23:50
    dependabot[bot] labeled #1293
MoOx
@MoOx
as it's written at the bottom
is this the url you are accessing @Lidiayucon ?
Lidiayucon
@Lidiayucon
yes, all i get is a blank page and no error warnings in the console
after including the syntax to the App.js
I got to localhost at the bottom of the section and it just shows a blank page
ill send you an image of the App.js file in a sec
MoOx
@MoOx
If you have any doubt, you can find the tutorial here https://github.com/phenomic/phenomic/tree/master/examples/react-app-getting-started
(the complete source)
Lidiayucon
@Lidiayucon
that is where I'm at. The weird thing is, is that I'm not even getting an error to know where to start fixing this. Can you send me an img of what the page is suppose to look like at the 03.md mark?
I looked into the app.js file and it looks like it has all the syntax after you go through the whole tutorial
but I would like to see what the page should look like up to 03.md point, if thats doable
MoOx
@MoOx
on it
don't you even have the ... red dot?
Lidiayucon
@Lidiayucon
no, when I refresh the page there are 3 little loading looking red dots but it disappears after load and its just a blank page
in the console it says that it is connected
this is what it has "[HMR] connected"
MoOx
@MoOx
are you sure the export default are correct?
It looks like no route are matched
Lidiayucon
@Lidiayucon
export default createApp(() => (
<Router history={browserHistory}>
<Route path="/" component={Home} />
<Route path="/blog/*" component={BlogPostContainer} />
</Router>
));
if it was a route issue though, I should at least get an error from that though
MoOx
@MoOx
not really
Check that BlogPostContainer export is correct
image.png
Lidiayucon
@Lidiayucon

this is the BlogPostContainer syntax I have :

const BlogPostContainer = withPhenomicApi(BlogPost, props => ({
page: query({ path: "content/posts", id: props.params.splat })
}));

MoOx
@MoOx
you have to export the component
Oh I mean
sorry
it's in the same file
that's weird
Arthur Clemens
@ArthurClemens
I had these problems too with the blog posts path. I had to resort to adding globs to the package.json:
"content": {
  "": {
    "root": "content",
    "globs": ["**/*"]
  }
},
Lidiayucon
@Lidiayucon
never mind I just included it in that site
Arthur Clemens
@ArthurClemens
I believe that a posts path as "content/posts” results in an escaped path to the JSON file (with % for the slash), but I didn’t have much time to look into it
Lidiayucon
@Lidiayucon
that doesn't seem to fix it
thats a screenshot of the file order and the package.json with the content included
Arthur Clemens
@ArthurClemens
“content” should be part of “phenomic”
"phenomic": {
  "presets": [
    "@phenomic/preset-react-app"
  ],
  "content": {
    "": {
      "root": "content",
      "globs": ["**/*"]
    }
  },
  "port": 3000,
  "bundleName": "my-app"
}
MoOx
@MoOx
the example is working already for me
as it is
no need to tweak it
@Lidiayucon can you move the const Blog... definition before the export?
Have the export at the end
Lidiayucon
@Lidiayucon
how is the order of the syntax suppose to look like? I moved it and the "go to home" link shows
but the rest of the content is not
there is an error this time though
withPhenomicApi.js:110 An item is in error state path=content%2Fposts&id=first-post
Lidiayucon
@Lidiayucon
Is it okay if I make a suggestion?