Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    christoth
    @christoth
    my user has RW and everyone else has no access. does nw run as my userid?
    David Feinberg
    @rawberg
    it should, I'm going to run a test now to see if I can duplicate the issue.
    David Feinberg
    @rawberg
    was thinking maybe the code reading the key file had broken because I haven't used it in a while. but I just ran a test and was able to connect to a vm using key authentication
    the key just has RW permissions for my user
    christoth
    @christoth
    i'm debugging your app and your catching a "ENOENT" error for file "~/.ssh/id_rsa" at line 17882 in Boot.js
    i'm quite familiar with nw... :)
    David Feinberg
    @rawberg
    nice, does it say "error reading file" or anything like that in the console log?
    christoth
    @christoth
    nothing in the console - you catch it from your try block here's caught error
    Error
    code: "ENOENT"
    errno: 34
    message: "ENOENT, no such file or directory '~/.ssh/id_rsa'"
    path: "~/.ssh/id_rsa"
    stack: (...)
    get stack: function () { [native code] }
    set stack: function () { [native code] }
    syscall: "open"
    proto: d
    David Feinberg
    @rawberg
    so it can't find the file
    but you're sure it exists?
    christoth
    @christoth
    yep absolutely and my ssh works w/o a password
    from the terminal
    David Feinberg
    @rawberg
    did you select the id_rsa file when you were adding the server in the app or did you just leave the default?
    christoth
    @christoth
    i left the default
    David Feinberg
    @rawberg
    could be an issue with that, could you try adding another server with the same info and this time select the file using the file browser from the modal window?
    christoth
    @christoth
    sure doing that now
    how do i select a hidden directory from the dialog box? .ssh doesn't show up in my home dir with the dialog
    David Feinberg
    @rawberg
    I created a symlink to get around that limitation
    christoth
    @christoth
    using a symlink to the .ssh dir it works, but i get a connection error
    Error
    message: "Encrypted private key detected, but no passphrase given"
    stack: (...)
    get stack: function () { [native code] }
    set stack: function () { [native code] }
    proto: d
    David Feinberg
    @rawberg
    do you provide a passphrase on the command line? i don't think it supports ssh key auth with a passphrase yet...
    christoth
    @christoth
    would be great to get a bit more info on the error in the gui...e.g. a "more info" button in the error dialog
    no, should i point to the username@server file in the .ssh folder instead? i'll give that a try
    David Feinberg
    @rawberg
    I'll add an issue for passphrase key auth and editing a server so you don't have to add a new one just to make an edit
    christoth
    @christoth
    and the ability to remove a server from the list
    thx
    David Feinberg
    @rawberg
    good call
    thanks for helping to troubleshoot this!
    christoth
    @christoth
    np, looking forward to using the app - great concept!
    i was pointing to the correct file id_rsa
    Chelseawillrecover
    @sysads
    hiya
    David Feinberg
    @rawberg
    hello
    bmanre2
    @bmanre2
    Hi.
    adilogin15
    @adilogin15
    hi
    aloneshun
    @aloneshun
    anybody?
    Михаил
    @muxahuk
    Hello, i have a question, it's not related to GUI, but to ubuntu server ( as i didn't found any ubuntu server rooms, i'm asking here ):
    1) After installing Ubuntu Server my monitor is saying "No Signal" and "switches off" ( black screen ).. after hitting ctrl + alt + del it shows "Ubuntu 15.10 . . . " and restarts. What's here a problem ? drivers ? ( the PC is old, 2001 year with ancient nvidia 410 ( i think ) 128 mb ). How to fix these ?
    2) As i cannot see what happends ( everithing after "press del to enter bios setup" is black ) i cannot start server ( i.e aftret turning PC on it loads and doesn't connects to the inthernet ) once i'v managed to connect to the inthernet and connect from putty to it ( hited any keyboard keys and sucseeded ). The question is: after rebooting PC should i log in to accaunt to start working ( to start proccesses like apache, connect to inthernet atc. ) or i't some anothere problem that it doesn't start automatically ?
    I'm a noobe in these thing.. 1-st time installed ubuntu server on real machine. So any help will be appreciated! Thanks!
    Ardiansyah
    @ahmadardi06
    hey everyone. can someone help me how to install mdk3 on ubuntu-server ?
    Raj Krishna Maharjan
    @roxcity
    guys i am not able to enable the network
    what do i do?
    Fred Lackey
    @FredLackeyOfficial
    want to use a remote powerhouse ubuntu box for development
    remote desktop to the machine from a silent micro pc
    micro pc has dual 27" 4k displays
    is there a mac client that will allow dual monitor support to the ubuntu box ??
    Sunil Choudhury
    @linuschoudhury
    my /var folder using is 800 GB of my disk memory. How to clear it
    hope this helps someone ... the vim keyboard overlay
    harishdrish123
    @harishdrish123
    guys I reboot the vm machine but now its not starting...can any one help me to to resolve this problem
    Is there anyone who can help me...
    lokendra singh chouhan
    @loks15
    Complete Guide To Install Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver) https://ubuntu.tutorials24x7.com/blog/how-to-install-ubuntu-18-04-lts-bionic-beaver
    lokendra singh chouhan
    @loks15
    @loks15
    https://www.technolush.com/blog/why-you-must-upgrade-php-to-7-1-or-above
    is it gud time to migrate existing php project on php 7.3 ?
    Yukti-09
    @Yukti-09
    I need help urgently, I restarting my system and the launcher is missing, on right click terminal is gone ... I can not continue my work due to this, could someone please help me?