These are chat archives for reactioncommerce/reaction

15th
Oct 2016
Aaron Judd
@aaronjudd
Oct 15 2016 00:02
@TBomberman :thumbsup: sorry, we really don’t keep a demo running, but installation docs should get you going quickly. if it’s a windows installation, apologizes in advance. ;-) there’s usually some more work there...
3Maestros
@3Maestros
Oct 15 2016 04:21
I would like to address this bug that I reported as I believe it will be useful for most of the reaction users reactioncommerce/reaction#1431 can anyone tell what's the process to contribute to reaction codebase? is there any document?
auBusinessDaD
@auBusinessDaD
Oct 15 2016 05:43
Thanks @jshimko and @zenweasel, I installed the windows-build-tools (in administrator mode), then did a fresh install of Reaction but still unded up at the same issue (authorize-net being the only module i can't install and the stage 2 warning)
I know you have already done 1, 2, and 3 so you would just need to submit a PR
@auBusinessDaD I’m not ignoring you, but I don’t really know what else to suggest.
hrath2015
@hrath2015
Oct 15 2016 06:53
@auBusinessDaD I guess u are building it from master branch
This message was deleted
If yes then do this in Project Directory do this in project directory. npm install authorize-net@github:ongoworks/node-authorize-net
or switch to Dev branch where package is installed from NPM repo. refer issue #1450
auBusinessDaD
@auBusinessDaD
Oct 15 2016 08:13
that npm with extra github link stuff worked, am starting reaction now
auBusinessDaD
@auBusinessDaD
Oct 15 2016 08:20
firstly, thanks for all your assistance so far - we keep getting closer and closer to a resolution (and am taking notes for futures sake)
the above did work, but unfortunately we still have a few issues - BUT we are so close now!
Capture.PNG
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 08:22
are you on the master or development branch?
auBusinessDaD
@auBusinessDaD
Oct 15 2016 08:22
  1. Warning: unable to resolve "stage-2" in presets of /C/Users/danie/reaction/.babelrc
    • although doesn't seem to break anything, is very interesting
  2. While building for web.browser:
    imports/plugins/included/default-theme/client/styles/fonts.less:3:
    Unknown import: {}/node_modules/font-awesome/less/variables.less
    • this seems to be the issue preventing starting
i am guessing master, but am not sure
am just doing the install you suggested;
npm install -g reaction-cli
reaction init
cd reaction
reaction
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 08:24
yeah, it should be master by default
try switching to development
auBusinessDaD
@auBusinessDaD
Oct 15 2016 08:25
how do i do that (sorry)
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 08:25
just git checkout development
Jeremy Shimko
@jshimko
Oct 15 2016 13:05
all of those errors are because node_modules aren’t installed
the stage-2 thing, the fonts.less thing. all of them. So it appears the npm install isn’t happening.
reaction init -b development
the authorize-net issue is fixed on the development branch
which I suspect is the reason none of the rest of the modules are installing
auBusinessDaD
@auBusinessDaD
Oct 15 2016 13:21
Success! We got there
thanks for all your assistance
Jeremy Shimko
@jshimko
Oct 15 2016 13:21
you’re welcome
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 17:18
This message was deleted
@jshimko Hey I think I may have figured out what is giving me the 502 bad gateway when using mupx with reaction, it has to do with the headers response. I was able to get it working in another large app of mine that was giving me the same error. Is reaction using content-security-policy package?
@jshimko well... now I am getting a different error and NO bad gateway with ssl working but Im getting a client side error Error invoking SubsManager.subscribe("Inventory"): Subscription 'Inventory' not found cd896cb….js?meteor_js_resource=true:231 BlazeLayout warning: unknown template "coreLayout"
so its just a white screen
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 17:24
@all anyone else having this issue? I am VERY excited to get this working just got some bugs to get past, any help is appreciated. :D
nevermind I think IM an idiot and didnt intialize the app >.<
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 17:47
@jshimko any anyone else, OK I initialized the app and its giving me the 502 bad gateway thing again so Im assuming the headers response IS the issue with this and its being added to in the initialization. Any Ideas on what I can do to decrease the size of it?
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 18:19
Anyone available to help out? Im still having issues with the bad gateway error.
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 19:16
So I was able to get the bad gateway to go away by removing the browser-policy package
TBomberman
@TBomberman
Oct 15 2016 19:51
what is the eta for multi vendor?
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 19:53
haha I figured it out woohoo... I forked the repo and uppped the proxy_buffer size and it works now perfectly with a fresh install to an ec2 instance.
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 20:02
Now im having issues logging in with the admin.. anyone able to help out?
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:04
@ivanthemeh What’s the issue?
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:25
Hi @zenweasel, back taking a look at the plugin stuff.
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:28
@zenweasel Im having an issue with the header response being to large and giving me a 502 bad gateway when connect with ssl , If I remove the browser-security policy it works. Ive tried forking the frontend repo and increasing the proxy_buffer size to 1M and its still not working >.<
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:28
@hydrotik Yeah, you keep trying to change variable names rather than the values of variables.
@ivanthemeh Hmmm, that’s a new one to me
@ivanthemeh what platform are you on?
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:30
Yes, trying to still figure out how to change the value.
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:31
Or alternatively, you could just remove the dynamic footer and just put your footer in your layout template
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:34
@zenweasel Im using an ubuntu 14 ec2 instance
@zenweasel with mupx for deploy
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:34
so I have template layoutFooterBeesKnees, I would change the value to layoutFooter: "layoutFooterBeesKnees"?
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:34
@zenweasel Im not familiar with docker and I tried to get it working yesterday and gave up.. :cry:
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:35
@ivanthemeh Have you tried just upping the instance size?
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:35
@zenweasel no lol
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:35
@hydrotik Yes, correct.
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:35
@zenweasel didnt even think of that..
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:36
@ivanthemeh that would at least tell you if it’s a memory issue. We usually tell people you need a min of 1GB memory
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:36
@zenweasel Ok cool , Ill give that a shot. Let ya know how it goes.
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:37
@hydrotik Every time you make a change there you will need to reaction reset to make sure the registry gets updated
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:37
@zenweasel Yes, that doesn't seem to be working for me. I am using reset as well. clearing the db but not running the NPM refresh
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:38
@hydrotik yeah, that should be fine
@hydrotik do you have a repo I can look at?
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:39
@zenweasel Im also trying to figure out how to create a new admin and set up the email but all I get on the reaction docs is the spinning loader.
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:40
@ivanthemeh Doc sites is working for me. The default admin is created for you automatically on first run, or you can set it using environment variables.
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:40
I'm using the reaction-example-plugin
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:41
@hydrotik Can you create a repo for your modified version so I can look at the code that’s not working for you?
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:41
I sometimes see the spinning loader as well or it takes a while to load the page. Sometimes if I refresh it shows up again
@zenweasel sure let me push this up and add you as a collaborator
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:42
@ivanthemeh You can set the mail url using environment variables as well
@ivanthemeh @hydrotik Yes, I acknowledge that the docs site can be a bit wonky at times. We have some sort of memory issue with it sometimes that we haven’t figured out. Mostly because we haven’t had time to look at it really
but it does seem to be okay right now….
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:45
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:47
@hydrotik Great. Give me a couple of minutes. Going to make a second cup of coffee (it’s 7am Sunday morning here) and drop your repo into my local install
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:49
No rush, I am running in and out. Doing some handiwork for the boss:)
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:50
only 15 minutes at most
Ivanthadev
@ivanthemeh
Oct 15 2016 23:54
@zenweasel I just upped the instance size and tried a fresh install and I am still getting the bad gateway error, the only way Ive been able to get it to work is by removing the browser-security policy
I am getting the green lock an it says my cert is good. >.<
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:54
@ivanthemeh that’s very odd
Donovan Adams - Hydrotik
@hydrotik
Oct 15 2016 23:56
@zenweasel all I really did from your example-plugin is change the registry settings and add the header.html template
Brent Hoover
@zenweasel
Oct 15 2016 23:57
@hydrotik ok