Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
Henry Ruhs
@redaxmedia
hello sean
are you developing online or local?
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
Currently local using Bitnami WAMP on Win7
Henry Ruhs
@redaxmedia
all right, so what is your actual code inside the article?
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
at the moment I just have gone back to...
<function>
{
"gallery":
{
"directory": "images",
"options":
{
"quality": 80,
"height": 100
}
}
}
</function>
that is all the article content
this generate the thumbs in root/images
however I just get the article title and then blank when viewing the article.
Henry Ruhs
@redaxmedia
all right, the code does look correct
your images like png or jpg are located inside /images ?
or inside a sub-folder?
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
Currently inside root/images I have one jpg plus a directory of thumbs with one thumb of the jpg
Henry Ruhs
@redaxmedia
ok, and the jpg inside the thumbs folder is not broken and does have a file size?
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
the images is fine and has a valid file size. I I put the image in as a img src then it shows fine in a normal page.
Henry Ruhs
@redaxmedia
ok... please browse the article now and tell me what code is generated
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
The one thing is if I have the code above in the function the article page only shows the article title, and the page source stops at
Henry Ruhs
@redaxmedia
do you know how to browse html code? it should be a <ul> list with one <li>
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
    <div class="wrapper clearfix">
<article id="content" class="content grid_space s5o7">
Henry Ruhs
@redaxmedia
well, you never told this in the thread
however, looks like are parse error or html error
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
I my thread I said I either get a page with the Article title followed by the "Unpublish,edit,delete bar" or I just get the Article title with no content.
Henry Ruhs
@redaxmedia
please open the index.php and enable the error_reporting( ... write a -1 here )
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
What should I be looking for in the html to check for a the parse error
Henry Ruhs
@redaxmedia
then refresh the page and search for "parse" error
or "fatal" error... something like that
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
Fatal error: Call to undefined function exif_read_data() in C:\Users\Sean\Documents\wampstack\apps\test1\htdocs\modules\gallery\index.php on line 105
Henry Ruhs
@redaxmedia
here we go :D
enable the extention inside you php.ini
extension=php_mbstring.dll
extension=php_exif.dll
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
OK, just restarting the services
Henry Ruhs
@redaxmedia
i will put a "if (function_exists('exif_read_data'))" to Redaxscript 2.6.0
this function usually is enabled
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
Yep, gallery is showing
:-)
Henry Ruhs
@redaxmedia
great!
you can now give redaxscript a star on github :-P
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
sure will.
I do have to say though I do like the interface you have developed.
Henry Ruhs
@redaxmedia
thank you very much, I will tell my lead designer
Today I will release 2.6.0
Capt Zeanie
@Capt-Zeanie
Much easier to workwith that what I was using which was my own simple CMS I had written a few years back, I just went looking a week ago for a more RESPONSIVE CMS and tried several but they were not good and then came across yours.
I had already tried the beta yesterday to see if that make a differencebut in the end down to exif functions
thanks again, take care
Henry Ruhs
@redaxmedia
so it worked for you?
i mean the beta
take care, glad I could help
Henry Ruhs
@redaxmedia
Hello guys, I need some man power to develop Redaxscript 3.0.0 - drop me a line via email
Thanks :-)
Henry Ruhs
@redaxmedia
Redaxscript 3.0.0 Beta