Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Let's share together ;)
    Andrew
    @avantgardian
    i had it in my plans 2 years ago, but i never really got into it
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Cool!
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Enough for today!
    I'm going off!
    The command is working neat! It can check for missing translation, help to translate sequentially, and save changes to disk :tada:
    I have also added a screenshot https://github.com/rmariuzzo/Laravel-Translator
    Tomorrow I will polish it.
    ...and add documentation.
    Vagner Luz do Carmo
    @vluzrmos
    nice package! :smile:
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Thanks @vluzrmos!
    Still hot from oven, but it actually work very good. :smile:
    Now, I will improve the README file, it needs some attention.
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    README file updated, if you have any suggestions, they will be more than welcome :)
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    @/all there's an issue that seems to be related to encoding.... rmariuzzo/Laravel-Translator#2
    I will not be able to check it out during the next 24 hr... so help wanted.
    And help is welcome.
    Luis
    @BlaShadow
    Hello, I trying to replicate the issue but I think I'm miss understanding the issue. I make a test with the "©" character and it does not translate to char 'e'
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Hey @BlaShadow !
    Luis
    @BlaShadow
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    I would try with those three character to cover it all: éé
    Sweet! I can see it work with © in your screenshot, can you please try with éé ?
    Luis
    @BlaShadow
    yes, let me a seg.
    all of then work ok
    may the user's system got a encoding issue or I'm testing wrong.
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Cool! Thanks @BlaShadow for your help, I highly appreciate it!
    We should suggest the issue the submitter to check out its character encoding, maybe, there's a difference.
    Luis
    @BlaShadow
    nice,
    could be that
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Well, I'm going off for now, see you later! Thanks mate!
    Luis
    @BlaShadow
    glad to help.
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Thanks @BlaShadow for commenting in the issue.
    Luis Miguel Peña
    @lupena
    Hi there ! i was trying to replicate the issue with no success.
    @vluzrmos comment on the git issue that he's using Laravel 5.
    im forking his repo to check it in L5. any comments are appreciated
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    I did a quick look at his repo, he has 4 extra commits...
    I think the diff is to adapt to Laravel 5... not sure. Just an observation.
    Luis Miguel Peña
    @lupena
    yup, i think the problem is with L5, i tested in L4 without issue.
    Luis Miguel Peña
    @lupena

    i checked With Laravel 5 too and @vluzrmos repo without issue...
    http://imgur.com/CoTWDFf

    i think is something related with @vluzrmos specific enviroment.

    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    Windows, right?
    Luis Miguel Peña
    @lupena
    i tested in Osx, @vluzrmos is using Windows 8.
    Rubens Mariuzzo
    @rmariuzzo
    I'm using *nix... Fedora and Ubuntu.
    You are right @lupena ... it could an environment issue.
    During the weekend I will upgrade the package to Laravel 5, keeping the old for Laravel 4.
    Also, I will test it in Windows to try to replicate that issue.
    I'm going off need to finish something else.
    Thanks again @lupena, let's talk later.
    Luis Miguel Peña
    @lupena
    Great @rmariuzzo ! Please let us know when you have news. I will instal a windows VM to check it too.
    thanks !
    Vagner Luz do Carmo
    @vluzrmos
    I think that is because L5 doesn't use Patchwork anymore, now is Stringy, for encodings... I will show you my screenshots in a minute