These are chat archives for saasbook/typo

5th
Oct 2016
Valentino Massimo
@Valmach
Oct 05 2016 14:39
is anyone getting this error from cloud 9 "We're sorry, but something went wrong"
been trying for a couple of days to get this
typo
going..
checked with Heroku Support .. they say there is an error in the application code..

here appears to be a bug in the application code. Here it is in your logs:

2016-10-04T17:32:13.857544+00:00 app[web.1]: == SuperclassArticles: migrating =============================================
2016-10-04T17:32:13.857579+00:00 app[web.1]: -- Merging Articles into Contents table
2016-10-04T17:32:13.857674+00:00 app[web.1]: -- create_table(:contents)
2016-10-04T17:32:13.868755+00:00 app[web.1]: -> 0.0110s
2016-10-04T17:32:13.868820+00:00 app[web.1]: -- execute("select nextval('contents_id_seq')")
2016-10-04T17:32:13.869661+00:00 app[web.1]: -> 0.0008s
2016-10-04T17:32:13.938607+00:00 heroku[router]: at=info method=GET path="/" host=stark-lowlands-26312.herokuapp.com request_id=8006d611-7007-4617-8001-fa71aac610f9 fwd="70.199.140.37" dyno=web.1 connect=0ms service=292ms status=500 bytes=887
2016-10-04T17:32:13.931291+00:00 app[web.1]: -> Resetting PostgreSQL sequences
2016-10-04T17:32:13.931310+00:00 app[web.1]: -- execute("select setval('contents_id_seq',max(id)) from contents")
2016-10-04T17:32:13.932656+00:00 app[web.1]: -> 0.0013s
2016-10-04T17:32:13.932719+00:00 app[web.1]: -- execute("select nextval('contents_id_seq')")
2016-10-04T17:32:13.933469+00:00 app[web.1]: -> 0.0007s
2016-10-04T17:32:13.933494+00:00 app[web.1]: -- remove_index(:articles, :permalink)
2016-10-04T17:32:13.946541+00:00 app[web.1]: Completed 500 Internal Server Error in 228ms
2016-10-04T17:32:13.951862+00:00 app[web.1]:
2016-10-04T17:32:13.951868+00:00 app[web.1]: StandardError (An error has occurred, this and all later migrations canceled:
2016-10-04T17:32:13.951869+00:00 app[web.1]:
2016-10-04T17:32:13.951870+00:00 app[web.1]: Index name 'index_articles_on_permalink' on table 'articles' does not exist):
2016-10-04T17:32:13.951870+00:00 app[web.1]: lib/migrator.rb:26:in migrate' 2016-10-04T17:32:13.951871+00:00 app[web.1]: app/models/trigger.rb:23:inrescue in fire'
2016-10-04T17:32:13.951872+00:00 app[web.1]: app/models/trigger.rb:12:in fire' 2016-10-04T17:32:13.951872+00:00 app[web.1]: app/controllers/application_controller.rb:36:infire_triggers'

there should be no error when uploading to heroku?.. n'est pas?.. the blog should open... in the browser via the heroku link... ?