These are chat archives for shaarli/Shaarli

17th
Nov 2017
zoncrd
@zoncrd
Nov 17 2017 14:58
Hi everyone! I don't know if this is the right place to ask for, so I apologize in advance if I'm OT and in this case tell me the right way to get support. I have problems deploying shaarli on Heroku PaaS. The acquisition of the codebase from Github works, even the building process has gone well. At this point I have to proceed with the Shaarli installation procedure, I complete it and it works like a charm! But after few hours, I can't get the exact time amount, but how can I say, from the night to the morning, I get the Shaarli installation page again! Everything to do again, all links losts. I get the same behavior on OpenShift cloud platform. There is a guide on how to deploy Shaarli on this platforms? Forgive my ignorance..
Shawn P. Conroy
@ShawnPConroy_twitter
Nov 17 2017 15:03
Hello. Is it possible that your Keroku PaaS is periodically doing a rollback? Restoring from a random point after you deployed the application but before you configured it? Or, it's simply deleting a data file?
VirtualTam
@virtualtam
Nov 17 2017 15:19
hi @ShawnPConroy_twitter & @zoncrd !
As suggested by @nodiscc , you should open new issues so we can provide support, track progress and document usage for those platforms :)
@zoncrd regarding data loss, could it be possible that data / data volumes are not being persisted?
this could happen in a dockerized environment if no data volume has been defined, and a new container image is being build and/or deployed (e.g. if you're using OpenShift's automated builds)
Shawn P. Conroy
@ShawnPConroy_twitter
Nov 17 2017 18:11
Added my issue: shaarli/Shaarli#1027
zoncrd
@zoncrd
Nov 17 2017 22:28
I found out that the dockerized env I'm using implements an ephemeral filesystem! All square!
VirtualTam
@virtualtam
Nov 17 2017 23:23
@ShawnPConroy_twitter thanks :)
@zoncrd good to know you got it working!