by

Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    Yeah, the error handling is still not the best within the backend ..
    Problem is, if you have an error you can't jump to the line. At least in my cases :(
    abin2hats
    @abin2hats

    Hi

    How to extend the expires_in time in Admin api?

    Matthias Burgmeier
    @matthiasburgmeier_gitlab
    @ChristopherDosin yea same, cause its just vue throwing errors and not actual js errors
    aaaaand its broken again
    Artsakh1980
    @Artsakh1980
    hi, does anyone had this error message before:
    "status": "500",
    "title": "Internal Server Error",
    "detail": "Malformed UTF-8 characters, possibly incorrectly encoded"
    I get this while trying to POST on http://localhost/api/v1/product (i.e. trying to add a new product).
    The JSON body doesn't contain any non UTF-8 Characters, and I get the same error even I attach the body as a binary file (UTF-8 formatted).
    I do this whole using POSTMAN
    WuRmL
    @WuRmL
    Has anyone ever created a test environment in the subdirectory?
    I followed the documentation, but the /public directory of the /testshop is ignored. Can anyone help me?
    https://docs.shopware.com/en/shopware-6-en/tutorials-and-faq/tipsforusingtheadmin/create-test-environment
    Kenny van Ooijen
    @KennyH1
    Hi all, In the admin we created a "bundle products" module. For whis module I want to add products, but what is the way to go to use existing vue js components in the administration. For example I want to use the sw-many-to-many-assignment-card component
    Hendrik Söbbing
    @soebbing
    Hi everybody! I added a customfield to product_prices, but it seems to not be loaded when retrieving a product (with a price containing a custom field in it). Is there a known issue, am I missing something?
    Marcus C
    @macidev
    hi, currently i’m looking for a possibility to deactivate the maintenance mode via cli, but didn’t find it.
    Joshua Behrens
    @JoshuaBehrens
    @mitelg I think the docs.shopware.com search is down
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    Yes, same here. seems to be down.
    Joshua Behrens
    @JoshuaBehrens
    As the how to listing is solely based on the search … there are no how tos :(
    well no overview
    Michael Telgmann
    @mitelg
    @JoshuaBehrens works for me
    Nico Wenig
    @NicoWenig27
    Hi! Is there way to extend the system config? I want to add a new boolean field to the address settings.
    Marcus C
    @macidev
    does anybody know where the maintenenace mode is set? Currently I’m not able to enter the shop anymore (admin is locked too)
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    @mitelg It's also down on my end. Search is not working within the docs.
    Bildschirmfoto 2020-04-01 um 11.37.35.png
    No error in the console or network tab.
    Michael Telgmann
    @mitelg
    down and search does not work are different things for me :smile:
    Shyim
    @shyim
    the algolia index seems empty
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    Bildschirmfoto 2020-04-01 um 11.39.26.png
    Shyim
    @shyim
    yep its empty
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    yeah
    Joshua Behrens
    @JoshuaBehrens
    @mitelg that is correct but for one that does not work with algolia I am not sure what the reason might be :D so it is down for me
    Shyim
    @shyim
    Thats reminds me i should create a algolia plugin for sw6
    Michael Telgmann
    @mitelg
    down means fore me the site is not reachable at all. that is not the case. there is an error on the page for the search functionality, yes, d'accord. but it is not down :blush:
    Joshua Behrens
    @JoshuaBehrens
    mhmm ok I can understand. sorry for the misunderstanding
    David Fecke
    @leptoquark1
    @shyim When a service don't work it reminds you to implement it into shopware? :D
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    No, he did a Shopware 5 plugin for Aloglia.
    So it reminds him to build the plugin also for SW6 ;)
    Shyim
    @shyim
    yep
    algolia is the best
    and the service is working, someone broke just the index
    so its not the fault of that service :wink:
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    Yeah Algolia is awesome. Fastest and best search i know :D
    However it's getting expensive if you have some traffic ^^
    Shyim
    @shyim
    i have enterprise plan cause I develop extensions :joy:
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    Let's share it! 😂
    Matthias Burgmeier
    @matthiasburgmeier_gitlab
    Hey everyone. I created a custom cms element that works fine in backend and configuration. The blocks i have created display fine in frontend but how do I show my elements? I have a view named 'cms-image-box-element.html.twig' in views/storefront/element and the elements index.js is
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin
    Was building an app based on Algolia a few weeks ago.
    Think after a week or two he reached the limit of the smallest payed plan.
    And if you use the Geosearch also on top, the limit is reached super fast.
    Matthias Burgmeier
    @matthiasburgmeier_gitlab
    Shopware.Service('cmsService').registerCmsElement({
        name: 'sw-cms-image-box-element',
        label: 'Solution einzel tile',
        component: 'sw-cms-image-box-element',
        configComponent: 'sw-cms-image-box-element-config',
        previewComponent: 'sw-cms-image-box-element-preview',
        defaultConfig: {
            headline: {
                source: 'static',
                value: `seb test`.trim()
            },
            media: {
                source: 'static',
                value: null,
                required: true,
                entity: {
                    name: 'media'
                }
            },
        }
    });
    nvm, i looked at the blocks sw6 ships with
    David Fecke
    @leptoquark1
    Is there a way to extend config files like: src/Core/System/Resources/config/loginRegistration.xml?
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin

    back top shopware 6:
    I want to link to a CMS page / Category, so i thought i can use path('frontend.cms.page', { id: theShopPage.id}. The ID is coming from the CategoryEntity.
    However, it's not working - Getting a page not found - After clicking the URL is widgets/cms/4550c07d5ebf40bea01f7a9351d1373c.

    4550c07d5ebf40bea01f7a9351d1373c is the ID from the category.

    Does someone know what i am missing here?

    @NicoWenig27 I guess with custon fields, or an entityExtension.
    Christopher Dosin
    @ChristopherDosin

    @matthiasburgmeier_gitlab So the element template isn't loading in the storefront?
    because your sentence

    The blocks i have created display fine in frontend but how do I show my elements
    is a bit confusing.

    How does your sw-cms-image-box-element component look like?
    Almare
    @almare
    Is there a tutorial somewhere where I can read "How to create an associated entity in vue for products in the administration?" I have problems to find the best practices for newly created association entities for products. Do I have to create the associatedd entity at first with a request and patch than the product entity, or is it possible to do both with one request? Does anyone have some suggestions? Lots of questsions :-)
    Thomas Eiling
    @teiling88
    Hey guys,
    how can I set the cover image for a product? Does 'cover' => true do the "job"?
    Nico Wenig
    @NicoWenig27
    @teiling88 have a look in the product table, there is a column 'cover'. In this column you need to put the product_media id of the cover