Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    skr-brandcrock
    @skr-brandcrock
    image.png
    Backend is not working
    How to resolve this issue
    Please explain me
    thanks in advance
    "Uncaught (in promise) TypeError: Cannot read property 'push' of null in shopware forum"
    Micha Hobert
    @Isengo1989
    Hi, can ONE simply create a product with an working image with one API Call? Or do you always need two Posts ?
    kekster
    @kekster
    sw6.2 administration and plugin configuration
    route sw.plugin.settings
    where is the app/module for this?!
    i cant find it
    only plugin.list or plugin.updates
    Tschitt
    @Tschitt

    (SW6.2)
    JS-Plugins of my themes only work in hot-reload-mode. If I do storefront:dev (or :build), I get error messages.

    Chrome:

    GET http://DOMAIN.TLD/theme/xxx/css/~scss/variables net::ERR_ABORTED 404 (Not Found)
    all.js:8 Uncaught SyntaxError: Cannot use import statement outside a module

    Firefox lists too a 404 for /variables and tells me also:

    SyntaxError: import declarations may only appear at top level of a module

    In this case my JS scripts won't run.

    If I turn on hot-reload-mode (isHMRMode) and do a storefront:hot everything runs fine (and without error messages).

    I don't understand those error messages and why it works in hot-reload-mode - but only in this mode.

    I'm pretty sure I followed the how-to Shopware posted here: https://docs.shopware.com/en/shopware-platform-dev-en/theme-guide/javascript

    My structure:

    My /custom/plugins/THEMENAME/src/Resources/app/storefront/src/main.js looks like this:

    import MyThemeFunctions from './my-theme-functions/my-theme-functions.plugin';
    
    const PluginManager = window.PluginManager;
    
    PluginManager.register('MyThemeFunctions', MyThemeFunctions);

    And the following is my (shortened) /custom/plugins/THEMENAME/src/Resources/app/storefront/src/my-theme-functions/my-theme-functions.plugin.js:

    import Plugin from 'src/plugin-system/plugin.class';
    export default class MyThemeFunctions extends Plugin {
    init.... etc..pp
    
    }
    kekster
    @kekster
    route sw.plugin.settings in admin. does anyone know where i can find the module for this?!
    Victor Ndambakuwa
    @vttn
    How do you prompt file download using the httpClient?
    this.TransactionService.getInvoiceDocument(salesChannelId, Order)
       .then((response) => {
    // do something????
       })
    PheysX
    @PheysX
    is it possible to get the theme id by the saleschannel entity? smth. like ->getTheme()->getId() ?
    Patrick Stahl
    @PaddyS
    Afaik this only works the other way around: $theme->getSalesChannels()
    fwards
    @fwards
    Is it possible to extend the sw-text-editor? What is the technology behind?
    example
    fwards
    @fwards
    Okay, the plugin integrates tinymce into shopware 6? @hlohaus
    Marcus C
    @macidev
    Is there any debugging possibility if checkout in frontend failed and an order was created in the admin?
    Marcus C
    @macidev
    Always check if the mail/smtp credentials are correct.
    Peter Meijer
    @peter-bztrs
    Micha Hobert
    @Isengo1989
    Is it possible that the normal dal:refresh:index doesn't work anymore in 6.2 ? The admin gui stuff seems to work, but not in the cli
    Kevin Müller
    @xkmueller
    hello guys, does extend work with the cms elements?
    morteza shabani
    @pedramham
    Hi how i can mange pagination shopware 6 ? i want to display 10 products in each pages in the Category product page
    Dominik Mank
    @dominikmank

    heya,

    someone uses 6.2.0 production template with "bin/watch-administration.sh" and has the problem that one cannot login in administration with the proxy mode?
    Seems like this is due to the usage of the cookiestorage instead of the localstorage now, and the context.api.url parameter seems everytime "localhost" where my domain is another due development, so that the authToken writes to localhost instead my domain..

    Someone has the same problem or a solution for this?

    momocode-de
    @momocode-de
    Hi!
    Is that the intention that you can create only one mail template with a specific mail type for the same sales channel? I have the sales channels "Storefront" and "Headless" and I have created a mail template with the type "Contact form" and assigned the "Storefront" sales channel to it. When I now create another mail template with the type "Contact form", I can only select the "Headless" sales channel anymore. And when I create then another one, I can't select a sales channel anymore. Is that intended? I thought I can create as much templates as I want with a specific mail type.
    Well I think it makes sense for this example. But I thought I can create an own mail type in my plugin and the user can then create and use as much mail templates as he want with this mail type. But it seems like thats not possible :/
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    Hello everyone, I am quite new to Shopware. I am dealing with SW6 and I need a custom configuration of docker-compose, so I changed the docker.compose.override.yml file, but every time I run a as psh command, it is restored to its default version. How can I address it?
    Same for .env file
    Geert van Wittlaer
    @vanWittlaer
    you need modify the docker-compose.override.yml in dev-ops/docker folder
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    Just realized... thanks
    I also have another question... I am developing a custom js component, do I need to run storefront:build every time? I cannot make it work with storefront:watch
    Manuel Arzberger
    @Arzi1994
    @RicTempesta_twitter You should try storefront:hot-proxy
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    Already tried, but nothing... seems like I have to recompile the theme everytime
    Geert van Wittlaer
    @vanWittlaer
    put this in a config/packages/local.yaml
    twig:
        cache: false
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    It is not a twig cache issue... I see the all.js file is not updated
    Ok, got it... I am an idiot... I just realized the hot-proxy port is different
    Thank you @Arzi1994
    Mike Wink
    @mikewink
    @jensgswiss I have tried several times, but did not mange to make it happen. Not sure if it works in V1 at all, because of the convoluted way of creating a an empty media, uploading media and associate it to the entity. Maybe v2 can streamline this process. In the meantime I was thinking about going async for the media imports.
    Youmar0504
    @Youmar0504
    Hey everyone, I have a problem since many days concerning custom routes in Shopware6.
    I created a new controller in my custom plugin (plugin/src/Controller/AccountsController.php) and put the RouteScope = 'Storefront' and the methods of main action to 'POST' but I am not able to POST anything on this route. I receive error "405 Method Not Allowed". Does anyone have a solution for this ? I just want to allow POST requests on this route, GET requests are working well.
    If you want to see the complete code of the controller, it's here : https://stackoverflow.com/questions/61908567/custom-shopware6-route-gives-405-method-not-allowed
    Shyim
    @shyim
    everything makes sense
    when you limit it to POST
    and you call it with get
    its normal
    Youmar0504
    @Youmar0504
    Yes in fact, I found that I can add GET and POST together
    I'm just dumb. Thanks
    Shyim
    @shyim
    it happens sometimes :)