Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    morteza shabani
    @pedramham
    Hi how i can mange pagination shopware 6 ? i want to display 10 products in each pages in the Category product page
    Dominik Mank
    @dominikmank

    heya,

    someone uses 6.2.0 production template with "bin/watch-administration.sh" and has the problem that one cannot login in administration with the proxy mode?
    Seems like this is due to the usage of the cookiestorage instead of the localstorage now, and the context.api.url parameter seems everytime "localhost" where my domain is another due development, so that the authToken writes to localhost instead my domain..

    Someone has the same problem or a solution for this?

    momocode-de
    @momocode-de
    Hi!
    Is that the intention that you can create only one mail template with a specific mail type for the same sales channel? I have the sales channels "Storefront" and "Headless" and I have created a mail template with the type "Contact form" and assigned the "Storefront" sales channel to it. When I now create another mail template with the type "Contact form", I can only select the "Headless" sales channel anymore. And when I create then another one, I can't select a sales channel anymore. Is that intended? I thought I can create as much templates as I want with a specific mail type.
    Well I think it makes sense for this example. But I thought I can create an own mail type in my plugin and the user can then create and use as much mail templates as he want with this mail type. But it seems like thats not possible :/
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    Hello everyone, I am quite new to Shopware. I am dealing with SW6 and I need a custom configuration of docker-compose, so I changed the docker.compose.override.yml file, but every time I run a as psh command, it is restored to its default version. How can I address it?
    Same for .env file
    Geert van Wittlaer
    @vanWittlaer
    you need modify the docker-compose.override.yml in dev-ops/docker folder
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    Just realized... thanks
    I also have another question... I am developing a custom js component, do I need to run storefront:build every time? I cannot make it work with storefront:watch
    Manuel Arzberger
    @Arzi1994
    @RicTempesta_twitter You should try storefront:hot-proxy
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    Already tried, but nothing... seems like I have to recompile the theme everytime
    Geert van Wittlaer
    @vanWittlaer
    put this in a config/packages/local.yaml
    twig:
        cache: false
    The Rick
    @RicTempesta_twitter
    It is not a twig cache issue... I see the all.js file is not updated
    Ok, got it... I am an idiot... I just realized the hot-proxy port is different
    Thank you @Arzi1994
    Mike Wink
    @mikewink
    @jensgswiss I have tried several times, but did not mange to make it happen. Not sure if it works in V1 at all, because of the convoluted way of creating a an empty media, uploading media and associate it to the entity. Maybe v2 can streamline this process. In the meantime I was thinking about going async for the media imports.
    Youmar0504
    @Youmar0504
    Hey everyone, I have a problem since many days concerning custom routes in Shopware6.
    I created a new controller in my custom plugin (plugin/src/Controller/AccountsController.php) and put the RouteScope = 'Storefront' and the methods of main action to 'POST' but I am not able to POST anything on this route. I receive error "405 Method Not Allowed". Does anyone have a solution for this ? I just want to allow POST requests on this route, GET requests are working well.
    If you want to see the complete code of the controller, it's here : https://stackoverflow.com/questions/61908567/custom-shopware6-route-gives-405-method-not-allowed
    Shyim
    @shyim
    everything makes sense
    when you limit it to POST
    and you call it with get
    its normal
    Youmar0504
    @Youmar0504
    Yes in fact, I found that I can add GET and POST together
    I'm just dumb. Thanks
    Shyim
    @shyim
    it happens sometimes :)
    Victor Ndambakuwa
    @vttn
    What are Order final states in Shopware. For example 'paid', 'cancelled' etc???
    pfaffenrodt
    @pfaffenrodt

    Hey does anyone know? how to use theme inheritance. I was adding views in theme.json like so:

    "views": [
          "@Storefront",
          "@Plugins",
          "@Simple",
          "@MyTheme"
      ],

    But it does not change anything. All layouts are default from storefront. Removing all entries, has also no change in frontend.

    Hans Höchtl
    @hhoechtl
    @pfaffenrodt Did you assign the theme to your sales channel?
    pfaffenrodt
    @pfaffenrodt
    yes. css change are visible
    Hans Höchtl
    @hhoechtl
    Well that usually works. Layouts default to storefront except you override them
    (or extend)
    pfaffenrodt
    @pfaffenrodt
    I copied all views from Simple theme and then it looks fine. Is there something I am missing? some config about inherit views?
    pfaffenrodt
    @pfaffenrodt
    I just dumped in THemeInheritanceBuilder and Simple ist not listed at all
    So it is filtered from bundles, because it is a theme bundle and thats why my inheritance not working
    aleckscastro
    @aleckscastro
    Hello "together." How can I incorporate the entity "unit" (pointer="product.unit") as a "<sw-entity-single-select ...> into my custom bundle? I've used {% block sw_product_price_form_unit_field %}'s content and the select list is displayed, but when I pick a unit, it throws an error: Status Code: 401 Unauthorized
    bojandavkov
    @bojandavkov
    Does anyone know where i can change the admin path? I need different admin path instead of "admin"
    Almare
    @almare
    Does anyone have also problems with superStack is undefined on sw-product-detail ? It looks to me that the inheritance is only working to computed function not to methods...
    aleckscastro
    @aleckscastro

    Hello "together." How can I incorporate the entity "unit" (pointer="product.unit") as a "<sw-entity-single-select ...> into my custom bundle? I've used {% block sw_product_price_form_unit_field %}'s content and the select list is displayed, but when I pick a unit, it throws an error: Status Code: 401 Unauthorized

    Ok, I think what I need is Entity Aggregation https://docs.shopware.com/en/shopware-platform-dev-en/references-internals/core/dal#entity-aggregation

    pawonpawon
    @pawonpawon
    Hi. Quick question: to create an order through API .. can it be done in one call, or should I make separate calls to create orderAddres, orderCustomer, orderDelivery and orderLineItems ??
    brainium
    @brainium
    hi guys… i want to add french, but i can only select BASE de-DE and BASE en-GB in the sales channel. where do i need to edit the translations?
    tinect
    @tinect
    install french-plugin 🤔
    Patrick Weihe
    @neofireplugin
    Hi, to update a product price rule... is it possible to replace the data?

    $array["prices"]['0']['ruleId'] = '780753d6ad57490593da1cc3926d4a92';
    $array["prices"]['0']['quantityStart'] = 1;
    $array["prices"]['0']['quantityEnd'] = 999;
    $array["prices"]['0']['price']['0']['currencyId'] = 'b7d2554b0ce847cd82f3ac9bd1c0dfca';
    $array["prices"]['0']['price']['0']['net'] = '100';
    $array["prices"]['0']['price']['0']['gross'] = '119';
    $array["prices"]['0']['price']['0']['linked'] = true;

    With this array it will not replace the data

    tinect
    @tinect
    @neofireplugin when I created such process I had to delete existing on my own
    Patrick Weihe
    @neofireplugin
    ok thanks
    brainium
    @brainium

    install french-plugin 🤔

    Too easy… i was searching for .po files ;)

    Patrick Weihe
    @neofireplugin
    @tinect by the tags it works with replace
    Micha Hobert
    @Isengo1989
    When using a shell script in the production template and requiring a new repo it always adds the dev repos -> is there a workaround?
    composer require "test/test"
    The --no-dev does not work with a require
    Auswahl_804.png