Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    d3minem
    @d3minem
    Any help would be appreciated to run the application in dev or prod mode. Many thanks.
    d3minem
    @d3minem
    Are we on COVID-19 strike virtually as well? Thinking ...
    ferryS02
    @ferryS02
    Help me, please. I have been stuck for several days because of this problem. I have followed step by step to running the perimetric but my rabbitmq_management showing error too short cookie string and also my account-mongodb service also error, showing error connection refused, but the other service could connect to the db.
    image.png
    image.png
    itshan
    @MadeInChina
    seems that you couldn’t connect to your mongodb.
    cpatil7
    @cpatil7
    Hello Team,
    Facing issue, while browsing registry-- any inputs c.c.c.ConfigServicePropertySourceLocator : Fetching config from server at : http://config:8888
    Caused by: org.springframework.web.client.HttpClientErrorException$Unauthorized: 401 null
    itshan
    @MadeInChina
    @cpatil7 did you apply some auth config in it?
    cpatil7
    @cpatil7
    Yes, I have configured config server username & password, i tried to spring:
    application:
    name: registry
    cloud:
    config:
    uri: http://config:8888
    username: user
    password: configpassword
    fail-fast: true
    When i try to access config server with above mentioned credentials, it works fine but when registry-service try to connect to config server with these credentials, it fails
    itshan
    @MadeInChina
    spring:
      application:
        name: config
      cloud:
        config:
          server:
            native:
              search-locations: classpath:/shared
      profiles:
        active: native
      security:
        user:
          username: user
          password: ${CONFIG_SERVICE_PASSWORD}
    
    
    
    spring:
      application:
        name: xxxxx-service
      cloud:
        config:
          uri: http://config:8888
          fail-fast: true
          password: ${CONFIG_SERVICE_PASSWORD}
          username: user
    it’s my configs which are working.
    just guess your config is not correct.
    cpatil7
    @cpatil7
    how are you reading the password for config service, it is through environment variables.Let me try updating the config as above. Thanks
    cpatil7
    @cpatil7

    still same issue
    2020-06-30 05:31:35.853 INFO 1 --- [ main] c.c.c.ConfigServicePropertySourceLocator : Fetching config from server at : http://config:8888
    2020-06-30 05:31:36.026 ERROR 1 --- [ main] o.s.boot.SpringApplication : Application run failed

    java.lang.IllegalStateException: Could not locate PropertySource and the fail fast property is set, failing
    at org.springframework.cloud.config.client.ConfigServicePropertySourceLocator.locate(ConfigServicePropertySourceLocator.java:136) ~[spring-cloud-config-client-2.0.0.RELEASE.jar!/:2.0.0.RELEASE]
    at org.springframework.cloud.bootstrap.config.PropertySourceBootstrapConfiguration.initialize(PropertySourceBootstrapConfiguration.java:94) ~[spring-cloud-context-2.0.0.RELEASE.jar!/:2.0.0.RELEASE]
    at org.springframework.boot.SpringApplication.applyInitializers(SpringApplication.java:633) [spring-boot-2.0.3.RELEASE.jar!/:2.0.3.RELEASE]
    at org.springframework.boot.SpringApplication.prepareContext(SpringApplication.java:373) [spring-boot-2.0.3.RELEASE.jar!/:2.0.3.RELEASE]
    at org.springframework.boot.SpringApplication.run(SpringApplication.java:325) [spring-boot-2.0.3.RELEASE.jar!/:2.0.3.RELEASE]
    at org.springframework.boot.SpringApplication.run(SpringApplication.java:1255) [spring-boot-2.0.3.RELEASE.jar!/:2.0.3.RELEASE]
    at org.springframework.boot.SpringApplication.run(SpringApplication.java:1243) [spring-boot-2.0.3.RELEASE.jar!/:2.0.3.RELEASE]
    at com.piggymetrics.registry.RegistryApplication.main(RegistryApplication.java:12) [classes!/:0.0.1-SNAPSHOT]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[na:1.8.0_111]
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62) ~[na:1.8.0_111]
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[na:1.8.0_111]
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498) ~[na:1.8.0_111]
    at org.springframework.boot.loader.MainMethodRunner.run(MainMethodRunner.java:48) [registry.jar:0.0.1-SNAPSHOT]
    at org.springframework.boot.loader.Launcher.launch(Launcher.java:87) [registry.jar:0.0.1-SNAPSHOT]
    at org.springframework.boot.loader.Launcher.launch(Launcher.java:50) [registry.jar:0.0.1-SNAPSHOT]
    at org.springframework.boot.loader.JarLauncher.main(JarLauncher.java:51) [registry.jar:0.0.1-SNAPSHOT]
    Caused by: org.springframework.web.client.HttpClientErrorException: 401 null

    config-server application.yml spring:
    application:
    name: config
    cloud:
    config:
    server:
    native:
    search-locations: classpath:/shared
    profiles:
    active: native
    security:
    user:
    username: user
    password: ${CONFIG-SERVICE-PASSWORD}

    server:
    port: 8888 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Registry bootstrap.yml spring:
    application:
    name: registry
    cloud:
    config:
    uri: http://config:8888
    fail-fast: true
    password: ${CONFIG-SERVICE-PASSWORD}
    username: user

    eureka:
    instance:
    prefer-ip-address: true
    client:
    registerWithEureka: false
    fetchRegistry: false
    server:
    waitTimeInMsWhenSyncEmpty: 0

    itshan
    @MadeInChina
    java.lang.IllegalStateException: Could not locate PropertySource and the fail fast property is set, failing
    at
    can you try set fail-fast to false to see what’s goning on?
    ${CONFIG-SERVICE-PASSWORD} it’s getting from system environment. you can change to any thing you want.
    cpatil7
    @cpatil7
    image.png
    @MadeInChina - I get above error when fail-fast is set to false
    itshan
    @MadeInChina
    Can you check the config service logs?
    it’s should be configuration issue.
    i had upgrade all lib to latest and replaced zuul to spring gateway if you want try https://github.com/MadeInChina/PiggyMetrics
    cpatil7
    @cpatil7
    @MadeInChina - I could not find any logs for config service, let me get the latest version & give it a try. Thanks for your support
    Parul Dhingra
    @parul-97
    Hi folks, May I know from where I can get frontend code?