Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
  • Jan 28 2019 22:15

    bobvandevijver on master

    Fixed documentation indentation… (compare)

  • Jan 28 2019 22:13

    bobvandevijver on master

    Fixed documentation indentation… (compare)

  • Dec 18 2018 14:45
  • Aug 29 2018 12:36
  • Aug 28 2018 06:49
  • Aug 01 2018 18:20

    tobias-93 on v2.5.1

    (compare)

  • Aug 01 2018 18:18

    tobias-93 on master

    Add choice_translation_domain t… (compare)

  • Jul 17 2018 05:55
  • Jun 26 2018 12:41
    snuffer82 commented #322
  • Jun 26 2018 08:38
    bobvandevijver closed #322
  • Jun 26 2018 08:38
    bobvandevijver commented #322
  • Jun 12 2018 09:50
    snuffer82 edited #322
  • Jun 12 2018 09:40
    snuffer82 opened #322
  • May 31 2018 08:38
    bobvandevijver closed #321
  • May 31 2018 08:38
    bobvandevijver commented #321
  • May 30 2018 18:45
    bobvandevijver labeled #321
  • May 30 2018 18:45
    bobvandevijver opened #321
  • May 28 2018 15:52

    bobvandevijver on v2.5.1

    (compare)

  • May 28 2018 15:43

    bobvandevijver on v2.5.1

    (compare)

  • May 28 2018 15:36

    bobvandevijver on 2.5.0

    (compare)

Serg N. Kalachev
@ksn135
well, I think may be just left it as is (
Serg N. Kalachev
@ksn135
Hi there, everyone!
In which s2a version option 'groups' was removed? What's the correct pre-tag ?
Benoît Burgat
@geekman75000
Hi !
I send a file to my API but when i handle the request, the isValid returns false and the error is "field can not be empty". I don't see why ! Could you help me please ? Tyvm !
(i can't find a simple SF chanel so i join this one, sorry)
Dincho Todorov
@dincho
Hey anyone online here?
Bob van de Vijver
@bobvandevijver
Usually not so much ;)
@geekman75000 I hope you've solved your issue, but as far as I know the admingenerator by default requires all fields.
rdziaduszsoi
@rdziaduszsoi
Hi
I've faced some weird error while using Generator bundle
Argument 3 passed to Admingenerator\GeneratorBundle\Guesser\DoctrineFieldGuesser::__construct() must be of the type array, none given, called in appDevDebugProjectContainer.php
I know here without any further information it is long way shoot, but maybe anyone of you have seen it before
my version is v2.1.0
Bob van de Vijver
@bobvandevijver
Hmm, I believe I've indeed seen it before
Basically, you probably have an error in your config.yml, which probably contains an empty form_types array specific for the doctrine ORM. (guessing you're using the ORM).
Bob van de Vijver
@bobvandevijver
So, check your config.yml @rdziaduszsoi, mine looks like this:
admingenerator_generator: # Admingenerator configuration
  form_types:
    doctrine_orm:
      entity:       Admingenerator\FormExtensionsBundle\Form\Type\Select2EntityType
(shortened off course). You can also omit the complete form_types, then you should have the defaults. Might also be that a simple complete cache clear solves your problem.
rdziaduszsoi
@rdziaduszsoi
thank you very much for your response
I've impleented your solution by removing form_types, yet it does not help. Here is my part of config.yml
admingenerator_generator:
    # choose and enable at least one
    use_propel:           false
    use_doctrine_orm:     false
    use_doctrine_odm:     true

    # add this line if you want to use assetic
    base_admin_template: AppBundle::base_uncompressed.html.twig

    dashboard_route: admin_dashboard

    logout_route: fos_user_security_logout   

    knp_menu_alias: admin_menu
Bob van de Vijver
@bobvandevijver
Okay, so then you will need to do a little bit of debugging. You should check whats happening on line 136 of the AdminGeneratorExtension class: https://github.com/symfony2admingenerator/GeneratorBundle/blob/master/DependencyInjection/AdmingeneratorGeneratorExtension.php#L136
See what's in the config, because there should be the root of the problem. Than work back to see where the actual issue is located.
rdziaduszsoi
@rdziaduszsoi
Hi, thank you for response, $config look ok. in AdminGeneratorExtension in line 136 is definition of admingenerator.generator.doctrine_odm and my issue is connected with DoctrineFieldGuesser , is this the same?
Bob van de Vijver
@bobvandevijver
Well, there's your issue: wauw
If you change on line 136 admingenerator.generator.doctrine_odm to admingenerator.fieldguesser.doctrine_odm, it should work for you. Can you confirm that?
If that works, can you make an PR that fixes it? I will merge it directly :)
Just so you know: apparently nobody uses the ODM with this bundle :laughing:
rdziaduszsoi
@rdziaduszsoi
:D
ok it is kind of better - new issue appeared Fatal error: Call to undefined method Doctrine\ODM\MongoDB\Mapping\ClassMetadata::isAssociationWithSingleJoinColumn() in (...)\DoctrineFieldGuesser.php on line 65
Serg N. Kalachev
@ksn135
Hi there! Please, discuss here: symfony2admingenerator/GeneratorBundle#310