Where communities thrive


  • Join over 1.5M+ people
  • Join over 100K+ communities
  • Free without limits
  • Create your own community
People
Repo info
Activity
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    Qua puoi mandarmi "issue" più velocemente se preferisci
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    thank you, l'avevo vista
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    Se non sbaglio c'è ancora una issue aperta che non ha ottenuto risposta...
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    sto prepara partenza... aspettari a lungo (mercoledì)
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    Just to know: the "tabular" ambient is functioning or not?
    Does I have to open a new issue?
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    if you mean "table" (not tabular) it is; the "tabular" is not markdown-ish... you should use the table notation
    | Frist Column | Second Column|Third Column|
    |-----|-----|-----|
    |1 | 2 | 3|
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    Yes, you're right, I mean "table": but if I rember the general rules for a good table composition, vertical delimiters should never been used...
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    this is defined inside your css...
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    thank you, I've seen a lot of options regarding table style in the css file: but I think will be awesome if also the table ambient could be personalized directly in the main md file of the presentation...
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    :-) sure, asap I will try
    open a feature request
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    you're a fantastic and very kind developer!!!
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    Dear @szaghi, is there some problem with encapsulated lists in MaTiSSe?

    This simple MWE doesn't work:

    ---theme_slide_global
    border = 2px solid black
    ---endtheme_slide_global

    Test Utils Module

    1. Eulerian flow
      • One-dimensional jet
    2. Viscous flow
      • One-dimensional jet
      • Parabolic jet
    Is a problem related with the issue #31 ?
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    on gitter, md syntax is rendered... encapsule your MWE into ``` apex
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    This message was deleted
    sorry... how much apex? :-)
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    3 before and 3 after
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    This message was deleted
    '''
    ---theme_slide_global
    border = 2px solid black
    ---endtheme_slide_global

    Test Utils Module

    1. Eulerian flow
      • One-dimensional jet
    2. Viscous flow
      • One-dimensional jet
      • Parabolic jet
        '''
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    sorry but you used different apex from which I suggeted... try to copy one of mine...
    the apex i ``` not '
    you are too young
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    ### Test Utils Module
    1. Eulerian flow
      * One-dimensional jet
    2. Viscous flow
      * One-dimensional jet
      * Parabolic jet
    I haven't read your message carefully...
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    Ok, your md is wrong
    maybe you have been misled from github, but in markdown for the second level list you must use at least 4 leading white space, otherwise the list is not correctly recognized
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    ok thanks, now it works!!!
    but why here in gitter my example works?
    Stefano Zaghi
    @szaghi

    you are welcome

    because gitter has its own flavored markdown that has smart-list logic

    you will add to the FoXy team by default...

    Giacomo Rossi
    @giacombum
    ok thank you!
    I hope I can give you a little pinkie (I'm not so good to give you all an hand!)
    Stefano Zaghi
    @szaghi
    :-)
    I will take all things you will give me...
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    hi @szaghi I've a lot of problem with math processing equations in MaTiSSe.py: I receive a lot of 'math processing error' with chromium on archlinux, also if the formulas are correct
    maybe it's a chromium problem? Because MaTiSSe.py, also in verbose mode, doesn't show to me any error
    Giacomo Rossi
    @giacombum
    a little (but I think very useful) update: the errors are reported only by chromium executed in my old laptop, while if I try to see the index.html file from chromium executed in my old workstation at work (x2go, I love you!), the formulas are all ok. So the problem is chromium installed on my laptop... any idea?